Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem meg a férjemet?
Figyelt kérdés
Szeretnék a szexben új dolgokat kipróbálni, de ő nem.
Ilyen 2 perces pasi,és szeretnék bevetni valami játékot de hallani sem akar róla.
Van még valaki így???
2022. aug. 23. 12:10
12/28 anonim válasza:
"nem lesz más választása, ki kell próbáljuk."
:DDDDDDDDDDD
13/28 anonim válasza:
Hagy dott, válasz egy nem Forma-1 pilóta gyorsaságú manust. Aztán ne az legyen a következő nyafogásod, hogy:
"Az új párom lassúbb, mint egy csiga".
14/28 anonim válasza:
8 éve??? Atyaisten, de türelmes vagy, egyébként ez lehet betegség is ami a párodnak van... Én ezt nem értem, más nő simán aláfekszik másnak te meg csak játékszert akarsz, én biztos azt mondanám mennyit nem azt hogy hallani se akarok róla.
15/28 anonim válasza:
Szia, én szívesen elvállallak. 18/5, nem 2 perces.
16/28 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Amíg te nem vagy rendesen előkészitve, nem izgultál fel stb addig a bugyi rajtad marad.
Talán leesik hogy a szex nem csak arról szól hogy a pár férfitagja ürítsen, hanem arra hogy mindkettőtöknek élmény legxen plusz élmény legyen az is ahogy a párotoknak örömet okoztok
18/28 A kérdező kommentje:
17. Napi kamu az eszed fazaka!!!
2022. aug. 23. 15:45
19/28 anonim válasza:
Akkor itt az ideje a válásnak kérdező és egy igazi ffit keresni....f mert ez nulla...
20/28 A kérdező kommentje:
Ezért nem válok el mert egyéb téren jó ember és apa.
2022. aug. 24. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!