Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztis férfi? Mit csináljak?
Férjem borzasztó ahogy viselkedik 😔 leirom a tegnapi szituációkat:
Ő nem vezet (nincs jogsija) egy kocsi beallon álltam ki, és egy kis lyukba belementem és megbillent a kocsi, előző nap leert az alja, de akkor épp nem. Amúgy ez egy füves beallo volt, csak egy nagyon picit ért oda, de ő kiabál ne ne ne ne, hat en megijedtem mi az isten baja. Erre mondja hát nem igaz hogy tegnap is ezt csináltam na erre inkább nem mondtam semmit, max meresztettem a szemem.
Következő : bőg a gyerek hátul, ő is ott ül, én meg vezetek, közben énekelek, és következoleg meg azért szid le, mert én 3 másodpercenkent belenezek a visszapillantoba, hogy sir a gyerek. Hogy én figyeljem csak az utat, meg fogom ölni a családomat, stb. Persze erre már én is ideges lettem, össze vesztünk. Pár óra múlva megbeszéltuk hogy mindketten idegesek voltunk (mondjuk én nem...csak attól ahogy ő kiakad a semmin)
Erre később grillezunk és Ahogy oda hajoltam hozzá, véletlenül a kés ami a kezemben volt, közel volt a fejéhez, közben fogtam a gyereket nem vettem észre. És mondta hogy hát ne tartsam már közel a fejéhez a kést. Én meg mondtam, jolvan, na. De nem bunkón. Normálisan. Ez szerinte idegesito hogy én miért így mondom hogy jolvan na. Miért nem azt hogy jolvan..
Aztán meg sütöttem a húst, a gyerek a kezébe volt, bogott. Nem tudtam oda menni. Végül odamegyek, elkezdi hát nem hallod hogy a gyerek téged hív? Mondom szerinted ide tudtam jönni? Sütöttem a húst. És ledobtam az asztalra a csipeszt, elvettem a kicsit. Erre ő felallt és eldobta a széket, később leorditott hogy én hogy képzelem hogy így beszélek vele...
Aztán próbáltam bekulni, vittem neki kajat, erre tök undokul hogy neki nem kell én idegesítő vagyok...
Na most szerintem ezek a dolgok nem idegesítő dolgok. Csak egyszeruen ő allandoan feszült és egyből pattan, a gyerekek miatt, vagy én nemtudom, egyszerűen ő ilyen. Ha a szomszédban flexelnek, ő ideges. Minden idegesíti. A gyerek ha sír, akkor magán kívül van.
Mit kezdjek ezzel? Most is nyaralunk és tegnap este óta hozzám se szól. Tönkre teszi ezt is. Katasztrófa ez a hiszti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!