Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ilyen tényleg van vagy városi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen tényleg van vagy városi legenda?

Figyelt kérdés

Neten viszonylag gyakran látom, hogy fehér házaspároknak fekete gyereke van

Itt nem örökbefogadásról van szó, hanem a férj hagyja, hogy mástól Essen teherbe a nő.

2022. aug. 13. 12:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Nőként remélem hogy az utóbbi😁
2022. aug. 13. 13:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valamit félreértettél. Linkelj példáát.
2022. aug. 13. 13:09
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
ritkán előfordul, hogy több generációval korábbi fekete bőrű felmenő génjei megjelennek és fekete gyerek születik
2022. aug. 13. 13:24
 4/11 anonim ***** válasza:
25%
#3 ritkán igen, gyakrabban ha anyuka félrekefél. De annyit tisztázhatunk, hogy kérdező inkább USA -ról beszél.
2022. aug. 13. 13:26
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Neten viszonylag gyakran látni olyat, ami kamu, és csak a kattintás a lényeg.
2022. aug. 13. 13:34
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
#4, De ahogy a kérdező írta légyszi vezessük már be hogy a férj megengedi a feleségnek hogy vonzó fekete pasiktól essen teherbe.
2022. aug. 13. 13:59
 7/11 anonim ***** válasza:
95%
Hát vannak beteg emberek akik szeretnek cuckoldok lenni, de szerintem gyerekig azért nem jutnak el ezzel
2022. aug. 13. 14:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éve mozgok a városban és rengeteget, de még sose láttam ilyet. Ezek szerint vagy nincs ebből sok, vagy csak egy bizonyos helyen van ilyen, tehát nincs ebből sok.
2022. aug. 13. 16:18
 9/11 anonim ***** válasza:
67%
Ez legfeljebb akkor fordulhatna elő, hogyha a barátom impotens lenne, de geyütt akarnánk gyereket nevelni... bár a gondolattól is rosszul vagyok, hogy bárki más hozzám érjen rajta kívül, így esetünkben a néger csávó megerőszakolna, hogy gyereket csináljon, mert minden erőmmel ellenkeznék :D
2022. aug. 13. 16:31
 10/11 anonim ***** válasza:
26%

Régen, 40-50 éve amikor még a fogamzásgátlók megbízhatatlanabbak voltak, előfordult, hogy becsúszott egy kakukkfióka a családban, de ezzel nem dicsekedett senki.

Ilyen bér-gyerekcsinálás is volt valószínűleg, lehet, hogy ma is van, ha egyértelmű, hogy az apa impotens. Egy ilyen esetről hallottam pletyka szinten, ahol hosszú évekig nem jött a baba, és egyszer csak megfogant. De ehhez nagyon stabil kapcsolatnak kell lennie, és akkor sem más rasszból intéznék az ügyet.

2022. aug. 13. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!