Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz feleség lennék akitől válni kell ?
Na pont te vagy az a tipikus akit 3 méterről minimum elkerülni.
Ha van kedved szervezz egy tüntit is erre. Az úgyis divi mostanában.
Bár nem maga a kérdésemre vonatkozik , de 20 as igazat ír pl az orgazmus szakadék tényleg ennyire mély ahogy írta , és ez egy tényező a sok közül , pedig a nők orgazmusa meg merem kockáztatni erősebb intenzívebb és sokfélébb mint a férfiaké , csak ugye ahhoz partner is kell , aki ezt elő tudja hozni . Ahhoz meg kell a kommunikáció minden formája , verbális - non verbális , egymás tisztelete , szeretete .
Ez az élet minden területére igaz . Aggasztó az a nézet , hogy egyesek szerint az asszony helye a konyha , a házimunka , gyerek nevelés , de azért menjen el dolgozni is mert több pénz több lehetőség , de ne legyen befásulva és mosolyogjon hozza mindennap teli vigyorral frissen üdén, noh és persze esze ágában se legyen lazítani mert nehogymar néha kikapcsolódjon neki az nem jar , az csak a férfiak privilégiuma.
Miért baj, ha a válással fenyeget? Váljatok el, te is jobban jársz. 2 hetente hétvégén apukával van a gyerek aztán mehetsz is amerre jól esik.
Én a helyedben nem pazarolnék rá több időt
#23 nyilván mivel amit írsz az nettó nem létezik. Nyílván egy magasabb beosztásban lévő férfi többet fog keresni mint az alatta dolgozó nő.
Ezt az orgazmust gondolom meg onnan szeded hogy akkor reprezentatív mintával rendelkezel a saját tapasztalatodból hogy statisztikát lehet belőle készíteni, mert hogy erről más nincsen az is biztos. Úgyhogy megint csak ez az eszetlen vergődés.
Szerintem is örülj, hogy válni akar, menjen. Itt nem csak a kontroll mániája a probléma. Iszik, gépezik, sza---rik Rád. Bőven elég elnyomásban élsz és még csak észre sem veszed.
"gent mondtam neki akkor én komolyan is gondoltam" Én azt elhiszem, de Ő ezek szerintem nem. Mert ez nem férj, nem társ, hanem egy rabszolgatartó. A másik, az igen kimondása nem egyenlő azzal, hogy ki kell szolgálnod, elé raknia kaját, csak annyira amennyire Ő Neked. El sem tudnám képzelni, hogy nem oda megyek ahova akarok. Termesztésen szólok neki, ha tudom előre, de ha pl. egy barátnőmmel napközben beszélek meg valamit, akkor írok neki, hogy később megyek haza, vagy fordítva. Még, jó hogy nem munka után is időre kell otthon lenem, mint egy iskolásnak.
46N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!