Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire rossz feleség lennék akitől válni kell ?
2-es. - 5 éves
3-as. - nem tudom ki az a Sáfrány Emese majd rágooglézok
4-es. -tudom nem arról szól , es nem is heti rendszeres dologról írok , ők is felnőtt emberek , egyesek anyukák , mások csak férjesek , szinten
hétköznapi élettel ők sem érnek rá állandóan ahogy én sem
5-ös. - igen már próbáltam kommunikálni vele , de ha szóba
jönnek a dolgok ingerült lesz es meg sem hallgat illetve a saját magán es a hozzáállását ismételi, szerintem sem válóok de úgy érzem erre állt ra
nagyon , ezzel fenyegetőzik mert látja amúgy nem hat meg ez az éretlen viselkedés
6-os. - igen el szokott járni de ritkábban , ő inkább azt csinálja majdnem mindennap vesz 3-4 sört és este leül a gép elé játszani, néha elmegy itthonról barátaival de az ritkább , illetve van hogy másik városba is bulizni de az évente 1-2 alkalom , szóval igen ha úgy van megy ő is
7-es - abszolút egyet értünk , sokszor nem is kene feltalálni magát mert van hogy valamelyik nagymamánál van a gyerkőc , szóval még vigyázni sem kene ra , én már annyiszor hívtam magammal is a válasz mindig nem volt , ha itthon vagyunk a gyerek nélkül akkor sem megyünk sehova , nem hív sehova , ha én hívom akkor az s program neki nem jó
9-es - igen a normális életben így kene lennie . Az a baj a férjemet az anyja nagyon elkényeztette , ott is megszokta otthon gondolom az asszony dolga minden a férfinak meg csak a munka . Én viszem hozom a gyereket az oviból , ha nem én hozom akkor anyósom , míg a férjem otthon alszik , mert folyton azt teszi , néha nagy unszolásra kitakarít de az is felszínes de megcsinálja kb havi egy alkalommal , de az max annyit tesz hogy felmos fel porszívóz meg beteszi a mosogatóba a szennyest . Egy tükörtojást nem tud megcsinalni , de más férfi munkát sem . Szóval ha a nemi szerepeket nézzük , ha egy anyának az a dolga hogy gyereket neveljen meg háztartást vetessem munka mellett akkor egy férfinak meg az hogy ne a gép előtt üljön hanem mondjuk barkálcsoljon otthon az új házunkban , ne mindig szakembert keljen hívni horror összegekért . De persze ezekről csönd van .
Szabd meg a saját korlátaidat
1. Kezdjük azzal, hogy mindketten dolgoztok.
Emellett nem csak te eszel, nem csak neked van koszos tányérod, szennyesed, stb. Tessék a kedves férjnek felnőtt emberként viselkedni, akinek nem kell használati útmutató a mosogatáshoz, meg nem kell ott állni mellette amíg csinál egy adag krumplistésztát.
2. Nem csak a te gyereked, egy férfi nem csak arra a 2 percre “kell” ameddig megfogan a gyerek. Foglalkozni vele, nevelni az apának is kell, főleg hogy fiú gyereketek van. Nehogymár ne tudja ellátni a saját gyerekét mondjuk havonta egyszer 1-2 napra.
3. Nyugodtan meg lehet neki mondani, ha nem “enged el” KIKAPCSOLÓDNI, akkor annak ő látja kárát. Ki akar egy házisárkány feleséget?
Én sosem engedtem, hogy bárki megmondja hova mehetek és hova nem. Ettől függetlenül megbeszélünk mindent, mert valakinek a 3 kutyáról gondoskodnia kell. Volt hogy ő ment el 3 napra, múlt hónapban és kempingeztem a barátaimmal 3 napot. Nem a kutyája meg a gyereke vagy, hogy így bánjon veled.
11-es ez nagyon durva ! 🥶
Idáig véletlenül sem szetetnem hogy elfajuljon a helyzet . Én biztos nem fogom megengedni neki azt hogy egyáltalán a telefonomba nézzen ! Nem azert mert van takargatni valóm , de ez a privát szférám amire ugrok legyen bárki . Igazából ezt a fajta kontrollt meg hála istennek nem gyakorolja rajtam , de ahogy elmennék kicsit ki a világba már megy a duzzogás , a hiszti a bűntudatkeltés. Hanyingerem van egyébként is a manipulációtól undorító dolognak tartom . Kar hogy rólam lepereg , gondolom ezért fenyeget válással mert már csak ebbe kapaszkodik . De milyen dolog már ez esküszöm , hogy egy ilyen dolog miatt vallni akar vki ? Mert ha szenvedély beteg a párod az egy kemény dió, vagy ha meglop , megcsal vagy isten tudja , de meg azokat is meg lehet beszélni értelmesen … azokra is találtak megoldásokat emberek … de most ezért válással fenyegetőzni mert néha az ember kicsit ,, élni szeretne “ míg van ereje egészsége fiatalsága ? Ez ekkora bűn? Hozza teszem 2 hónapja sehol sem voltam , egy munkahelyi csapatépítőn kívül , szóval nem is értem … persze addig is én voltam a jó fej most meg a szar hogy mennek .
Aki a feministára azt mondja hogy “femináci”, remélem az anyját is csicskaként kezeli, aki maximum mosni meg főzni jó. Ja meg persze szülni, mert a női lét értelme…
Tudod, hogy a feminizmusnak köszönheted, hogy a saját anyád járhatott iskolába? Bár nem sok értelme volt, ha egy ilyen balekot sikerült összehozni…
A férfiak és nők közti bérszakadék fogalma számodra ismeretlen?
Mondok ennél is mélyebbet: az orgazmusszakadék 60% körül mozog. Igen, ez rád is vonatkozik :) vagy szerinted fair hogy 10-ből majdnem 10 férfi sikeresen elélvez egy aktus során, míg ez a nőknél 10/6? De egyszerűbb megjátszani, mert az olyan férfiaknak mint te, borzasztóan fáj, hogy még arra sem vagytok képesek hogy csúcsra juttassatok egy nőt, akiknek változó arányban 3 féle orgazmus áll rendelkezésére.
Ha meg sem élem, alig várom, hogy a rohadt férfiuralom, meg az olyan s@ggfejek, mint te, pofára essetek.
Fel sem tudod fogni, és nem is akarod, hogy mi mindenen megy keresztül egy nő a patriarchátus miatt. Szerintem inkább fogd be és olvasgass egy kicsit ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!