Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek még napjainkban van bármilyen jelentőssége a házasságkötésnek?
Jogilag vannak különbségek. Plusz akinek fontos annak számíthat érzelmileg is, ezen kívül azoknak akik váltanak, pl a névfelvétel is lényeges pont.
Mi pl mindketten házasságban akartunk élni, számunkra a házasság a kapcsolat legmagasabb szintje, azzal került korona a kapcsolatunkra, hogy férj és feleség lettünk, egymás hozzátartozói hivatalosan is. Nekünk ez fontos.
Nem akartunk életünk végéig barátnőm pasim formátumban maradni, egy idő után ez nekünk kevés lett volna. Ennyi.
Jogilag számít.
Pl. előállhat egy olyan helyzet, hogy egyik félnek van gyereke előző kapcsolatból. Ha házasok, akkor a férjnek/feleségnek haszonélvezeti joga lesz, nem teheti ki a férjének/feleségének a gyereke, ez pl. baromira nem mindegy.
Van. Egymás legközelebbi hozzátartozói lesztek hivatalosan.
Nem vagyok vallásos, csok-ot nem fogunk felvenni, nem hiszem hogy ettől "jobb" lesz a kapcsolatunk, mégis fontos nekem hogy házasok legyünk a párommal.
Haha, úgy olvastam hogy ...házasságTÖRÉSnek. Néha annak sincs jelentősége. 😀
A kötésnek sincs igazán. Csak probléma van belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!