Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy rám káros hatással van a férjem?
Olvastam egy 22. Pontos cikket, meg egy másik cikket is, és minden arra utal, hogy a férjem nárcisztikus.
Nemrég lábaltam ki a mély depresszióból, és egyre jobb úton haladok önmagam fejlesztésében is. Tudom baromság lenne emiatt elválni, ha szeretem. De szerintetek nincs rossz hatással rám?
Egyébként nagyon szeretem, és boldog vagyok mellette még így is, hogy nárcisztikus.
Ezek a cikkek elég felületesek, általánosságokról írnak, nem túl megbízhatóak. Arra vannak, hogy kattints rájuk és azt hidd több leszel tőlük.
Ettől még a férjed lehet egy fsz és rossz hatással rád, csak egy szót sem írtál róla, sem a kapcsolatotokról.
Hat hirtelen, ami eszembe jut a cikkekből az ezek voltak:
-Manipulál: ő mondta meg, hogy mit dolgozzak, mit tanuljak stb.
Bar ez pozitív dolog volt
-Celebekkel, cégvezetőkkel barátkozik.
-ha valamiben jobb vagyok nála pl.: Társasjáték, vagy egy angol teszt, akkor kiakad, és egyből kifogásokkal jön.
-Sokszor lekezelő: hallás sérült vagyok, és ha visszakérdezek azt kérdezi, hogy süket vagy?
-nem érdekli a problémáim, PTSD-m van, de semmit se mondhatok neki róluk, mert nem érdekli. "Már megbeszéltük"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!