Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is jár ebben a cipőben? Van erre megoldás?
26 éves anyuka és feleség vagyok. 1.5 éves a kisgyerekünk. Férjemmel a párkapcsolat normális, élünk házas életet is, gyerek mellett sem tudjuk elhanyagolni egymást, mint sokan mások. Minden tökéletes, most indul a vállalkozásunk, ami mellett én tetoválóként is dolgozok. Nagyon zavar, hogy a munkák mellett, a háztartást, a gyereknevelést is egyedül végzem el. A férjem semmihez nem nyúl itthon, ha szóvá teszem, akkor az a válasz, hogy erről én tehetek, mert én kapattam el ennyire. Anno amikor egyedül volt, mindig takarította a házát. Mint nő, szemet is hunyok e felett, mivel édesanyám úgy nevelt, hogy az "asszony" felel a házi munkáért, a férfit ki kell szolgálni. (Ez egy külön téma, ne térjetek ki erre, tudom, hogy ez nem helyén való, de én így nőttem fel.) Visszatérve a fő problémára, hogy se nem segít a takarításban, se a gyereknevelésében. Egy dolgot tesz meg Ő, az a fürdővíz. Nem hajlandó etetni a gyereket, mert félre nyel és megfullad.. Nem hajlandó pelenkázni, mert undi, büdös. Nem hajlandó a gyerekülést bekötni, mert annyira "bonyolult". (Mindig én vezetek, így Ő ül hátul a gyerekkel) Azt mondta, hogy ha tud togyogni majd, akkor foglalkozik, játszik majd vele, mert ameddig nem tud járni, Ő NEM TUD MIT KEZDENI VELE, NEM TUDJA LEKÖTNI. Ha sír , megvárja, ameddig én felveszem. Elmondása szerint imádja, szereti a kislányát. Olyan, mintha egyedülálló anya lennék, aki még egy robot is.
Ne is mondjátok, hogy üljek le vele beszélni, mert kiforgatja a szavaimat, aztán még én leszek a hibás..
"mivel édesanyám úgy nevelt, hogy az "asszony" felel a házi munkáért, a férfit ki kell szolgálni."
ne a gyakorin kérdezz, hanem anyádtól, hogy miért cseszett így el?
"Ez egy külön téma, ne térjetek ki erre...
Ne is mondjátok, hogy üljek le vele beszélni"
azért jól megszabod, h. itt mit mondhatunk... akkor miért minket kérdezel?!
és de, muszáj kommunikálnod veled, ezt nem lehet másképp!
Ha járni fog akkor sem fog vele foglalkozni és még nehezebb lesz a dolga vele. Tudom mert én férfiként talán túlságosan is féltem a kislányomat. Félek, hogy elesik, ugyanakkor a kezemet nem hajlandó megfogni. Persze minden sz.rt megfog, felvesz a földről és kb. 1 métert megy előre 2t hátra 😅
Szóval ha eddig nem foglalkozott vele azután sem fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!