Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Más is jár ebben a cipőben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is jár ebben a cipőben? Van erre megoldás?

Figyelt kérdés

26 éves anyuka és feleség vagyok. 1.5 éves a kisgyerekünk. Férjemmel a párkapcsolat normális, élünk házas életet is, gyerek mellett sem tudjuk elhanyagolni egymást, mint sokan mások. Minden tökéletes, most indul a vállalkozásunk, ami mellett én tetoválóként is dolgozok. Nagyon zavar, hogy a munkák mellett, a háztartást, a gyereknevelést is egyedül végzem el. A férjem semmihez nem nyúl itthon, ha szóvá teszem, akkor az a válasz, hogy erről én tehetek, mert én kapattam el ennyire. Anno amikor egyedül volt, mindig takarította a házát. Mint nő, szemet is hunyok e felett, mivel édesanyám úgy nevelt, hogy az "asszony" felel a házi munkáért, a férfit ki kell szolgálni. (Ez egy külön téma, ne térjetek ki erre, tudom, hogy ez nem helyén való, de én így nőttem fel.) Visszatérve a fő problémára, hogy se nem segít a takarításban, se a gyereknevelésében. Egy dolgot tesz meg Ő, az a fürdővíz. Nem hajlandó etetni a gyereket, mert félre nyel és megfullad.. Nem hajlandó pelenkázni, mert undi, büdös. Nem hajlandó a gyerekülést bekötni, mert annyira "bonyolult". (Mindig én vezetek, így Ő ül hátul a gyerekkel) Azt mondta, hogy ha tud togyogni majd, akkor foglalkozik, játszik majd vele, mert ameddig nem tud járni, Ő NEM TUD MIT KEZDENI VELE, NEM TUDJA LEKÖTNI. Ha sír , megvárja, ameddig én felveszem. Elmondása szerint imádja, szereti a kislányát. Olyan, mintha egyedülálló anya lennék, aki még egy robot is.

Ne is mondjátok, hogy üljek le vele beszélni, mert kiforgatja a szavaimat, aztán még én leszek a hibás..

2022. jún. 23. 19:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
25%

Az anyukáknak 9 honapja van a gyerekhez anyává érni.

Egy apának ez a szuletéssel kezdodik hosszu lassu lépéses folyamat.

2022. jún. 23. 20:01
 2/22 anonim ***** válasza:
91%

Elmondom mit tennek:

- nem foznek

- nem takaritanak

- nem vezetnek

- nem szexelnek vele, amikor csak csettint.

Csak a gyereket latnam el..

Ha kerdezi miert? Hat azert, hatha igy sikerul ot visszazokkenteni a regi kerekvagasba...nagyon elkenyelmesedett.

2022. jún. 23. 20:04
 3/22 A kérdező kommentje:

Nem bírok rumliban élni, muszáj mindennap takarítani. Ő sokszor mondja, hogy szarjam le, majd máskor takarítok, de már csak a gyerek miatt is mindennap kell, nehogy valami betegséget összeszedjen. (Csúszik, mászik, esik , kel, nyalogatja a padlót és van 2 cicánk..)

Vezetni is muszáj vagyok, mert rosszul leszek ha más vezet. :/

Vágyom arra, hogy néha levegye a vállamról a terhet. Amikor a gyereket fogom a kezemben mert üvölt, közben a konyhában megrohadva kevergetem a kaját, ne kelljen szólnom, hanem magától jöjjön rá, hogy itt most segítségre szorulok..

2022. jún. 23. 20:08
 4/22 anonim ***** válasza:
97%

Hát nézd, neked ez a "minden tökéletes" kapcsolat. Akkor sok boldogságot!

Tanácsom sajnos nincs, mert számomra ez a rémálom kategória, és egy napig nem maradnék benne.

2022. jún. 23. 20:32
 5/22 anonim ***** válasza:
91%

Megnyugtatlak.

Később is ki fogja magát húzni a gyerek alól. Hogy miért? Azért, mert ennek se kellett gyerek, max csak te akartad egyedül. Semmi különös nincs ebben. Ez is csak a vállveregetés miatt lett "apuka".

Házi cseléd és mikor kell neki akkor te ugrassz és ürít. Ez erről szól nála. Semmi több.

Megmondjam én mit tettem ilyen helyzetben?

Szartam mindenre! Volt mikor oda adtam neki a gyereket és leléceltem énidőre, mert az nekem is ugyanúgy JÁR! Aztán arra értem haza, hogy az "apuka" áthivha a testvérét, míg ő aludt. Pff.

Egy idő után betelt a pohár, hogy én sehol sem vagyok. Beadtam a válópert, nem féltem mi lesz. Minek félni? Hiszen így is egyedülálló anyuka voltam, maximum biológiailag volt apja a gyereknek, valóságban meg nem. Elintéztem hogy legyen lakás, munka, pénz. Mindent pontosan elrendeztem, mire a válás lezajlik.

Életem legjobb döntése volt!

2022. jún. 23. 20:34
 6/22 anonim ***** válasza:
84%
Átérzem a helyzetet, nálunk sok mindent csinál a gyerekkel a férjem, de sokszor nem veszi észre a dolgokat (ezen kívül tényleg nagyszerű lelkitárs, jó szerető, hűséges, megbízható, intellektuális partner... épp csak magától nagyon ritkán veselkedik neki a takarításnak, és sajnos nincs ilyen, hogy "ez az én feladatom a ház körül és mindig, lelkiismeretesen elvégzem"), és a kupi is engem zavar jobban, nem őt. Sajnos eddig mi sem jutottunk más megoldásra, minthogy szólok. Most vedd át a gyereket, légyszíves pelenkázd át, akkor most elmentek fürdeni, tedd be a mosást, stb. Fárasztó, kiéget, de lassú haladás azért van. Nincs mese, be kell vonni, mert akkor lesz tapasztalata a gyerekkel. Én mindig azt mondom, ha nekem sikerült megoldani, neki is menni fog, próbálkozzom...
2022. jún. 23. 20:39
 7/22 anonim ***** válasza:
96%
Írásod alapján ez messze van a boldog élettől, ha a férjem ilyen szinten lesz@rna és leülni sem lehet vele beszélni, hát....erősen gondolkodnék hogyan tovább, mert ez nem boldogság és hozzá teszem mindig lesz kifogás miért nem foglalkozik a gyerekkel...Lényegében egy cseléd vagy
2022. jún. 23. 21:03
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

Leírja, hogy minden tökéletes, NEM ÚGY MINT MÁSOKNÁL, aztán egy oldalon át ecseteli, hogy házicseléddé avatták

Nembirom 😂😂😂

2022. jún. 23. 21:05
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

Panaszkodj a szüleinél, beszélj a barátaival, rokonaival..., hogy ha alkalom adódik (tereljék olyan irányba a beszélgetést, hogy szóba kerüljön a napi munkája odahaza, tehát szóljanak neki, hogy ezt nem fogja sokáig túrni a felesége.

Házasság előtt nem jött szóba a gyerekválallás? Ha igen, hogyan nyilatkozott róla? Véletlenül fogant, vagy akartátok?

2022. jún. 23. 21:21
 10/22 A kérdező kommentje:

9,5: betegségem miatt úgy volt, hogy sajnos nem lehet gyerekem, 10 éve szedtem abban az évben a fogamzásgátlót amikor összejött. Nem tervezett gyerek.

8: szexuálisan értem. Tudod sokan nem is szexelnek, ha megszül a nő.. Mi heti 7 napból 5-6x is szexelünk.

9: barátaink nincsenek, rokonjait leszarja.

5: nem az első házasságom, Őt szeretem szerelemből ennek ellenére is és nem akarok elválni.

2022. jún. 23. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!