Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas, óvodás korú gyermekkel rendelkező 30-as évei elején járó nő miért posztolgat facebookon, instagramon magáról szexi képeket?
A képek nem ribisek, csak mondjuk forrónadrágos, fürdőruhás, miniszoknyás képek. A képen sem a gyermek, sem a férj sohasem látható! Van, hogy látszik, hogy magáról állít be képeket, nem valaki csinálja. Az ilyen nők lelkét szeretném megtudni hogy miért? Kapuzárási pánik női módra? Kell másoktól a visszaigazolás, hogy szép? Fiatal egyedülálló kolléganők ezt csinálják, akkor neki is kell?
Mi ebben a női logika? Kedves hasonló hölgyek írjátok már le hogy miért?
Lehet hogy új párt / szeretőt keres és látni akarja ki harap rá?
Mielőtt még bárki rosszra gondolna a hölgy nem az én feleségem hálistennek. :)
Nagyon közeli ismerősöm, elvileg boldog házasságban, ahol a férje tudtom szerint szereti. A nő se jár el sehova, csak a gyerek, vagy otthon ül.
Ezért furcsa nekem ez az egész.....
Ez így van
Ez a vélemény is rólad szól kedves 11/11
Mindenki úgy él és gondolkodik, ahogy akar
Nem véletlen, hogy tele van a net sekélyes magamutogató posztokkal
Beteg egy világot élünk sajnos
25 éves ,2 gyerekes anyuka létemre se teszek ki ribis képet (pedig nem vagyok csúnya nő)
1. Van annyi intelligenciám, tisztelnek az emberek,és nem a külsőm végett.
2. Egy család anya, még a gyerekei képeit se vigye túlzásba az interneten (nagyon sokan nem tudják,hogy ez mennyire veszélyes)
Szerintem így akar vissza jelzést kapni,a likeok száma,ő ettől érzi többnek magát.
Az emberek szeretik az elismerést, a likokat, hogy bejönnek másoknak. Parsze mindenki máshogy van ezzel... nyilván a legjobb, ha magunknak próbálunk megfelelni, ez a legegészségesebb, ez ad igazi önbizalmat. Amit ez a nő csinál, az egy meddő egotuning. Semmire se jó, de azt hiszi tőle, hogy ő egy valaki, és ez az illúzió motiválja őt, hogy újabb és újabb tartalmat osszon meg.
Ez sajnos a közösségi média nagy rákfenéje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!