Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem kb.kéthetente lemegy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem kb.kéthetente lemegy egy óvodás szintjére,amikor megsértődik valami apróságon és nem hajlandó beszélni róla,majd napokig hozzám se szól.Másnak is csinálja ezt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 6. 10:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Min sértődött meg legutóbb?
2020. dec. 6. 10:57
 2/10 anonim ***** válasza:
52%

nem, én nagy vagyok a felesége és nem is velem él szerencsére.

Gratulálok a párválasztáshoz.

2020. dec. 6. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki megfejti h a nők alapjáraton miért csinálják ezt, meglesz erre is a megoldás.

Segitek: figyelmet akar

2020. dec. 6. 11:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bűntudatot akar neked csinálni. Manipulál. Gondolom más dolgokban is ilyen, csak még nem vetted észre. Majd rájössz..
2020. dec. 6. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
nárcisztikus silent treatment. Csenddel verés!
2020. dec. 6. 11:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Meg akart otthon csinálni valamit, és a gyerek miatt mondtam, hogy csinálja már meg később. Ez volt a múltkor. A tegnapit nem tudom...
2020. dec. 6. 11:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem ennyire gyakran, meg az én férjem azért szól hozzám. Csak szinte az egész lényén, kisugárzásán érződik, hogy valami baja van. Rendszerint ezt tagadja, de egyszerűen érződik. Más észre sem venné, de én tudom. Aztán változó mikor, néhány nap után kegyeskedik előhozakodni a problémájával.
2020. dec. 6. 12:23
 8/10 A kérdező kommentje:
2.5 napja tart nálunk...
2020. dec. 7. 07:12
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, ez komoly... :(
2020. dec. 7. 08:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Most az zavarja, hogy nem nyalom a seggét mi baja, de a múltkor meg hiába kérdeztem, sértődötten mondta, hogy semmi.
2020. dec. 7. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!