Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdek kicsúszni az időből? Mikor kéne házasodni?
25 éves nő vagyok. Eddig mindig úgy éreztem, hogy nagyon fiatal vagyok még, de mióta megtudtam, hogy a bátyámnak babája lesz (2 évvel idősebb nálam), mindig csak azon gondolkozom, hogy én már kicsúsztam az időből...
Ti mennyi idősen kezdtetek el randizgatni a későbbi feleségetekkel, férjetekkel? Mennyi idősen házasodtatok meg? Mennyi idősek voltatok, mikor gyereket vállaltatok?
25 évesen még nyilván nem csúsztál ki semmiből. Nekem ok eszembe sem volt.
Illetve én ideálisan 30-ra gondoltam, hogy majd akkor.. most 31 vagyok, és jövőre lehet szó róla, tehát 32 évesen.
Azonban ha bármi olyan történik, hogy esetleg szétmegyünk valami miatt, mert az életben semmi sem biztos, akkor ahogy írták, sajnos tolódik kb 2-3 évvel a dolog. Tervezni érdemes, és kell is. A másik faktor hogy kinek hogy alakul az élete. En már mostanra megértem rá, de pl új a munkahely, anyagi körülmények a saját lakás végett sajnos kicsit most későbbre tolódik, mint ideálisan terveztem volna.
31N
A huszinéves házasságok 30 felett vegzodnek valással.
Jo ez az idozites mert 30 évesen még esélyed van ujraépiteni az eleted és még vonzo maradsz.
Altalaban 10 évet jo számolni hogy 10 év muova kell ujra tarsat keresbi.
6 vagyok, elnézést az elirásért : szűk húsz év múlva
Szóval valakinek negyven felett is megy a spontán teherbeesés, valakinek nem , de orvosi segitséget is lehet ám kérni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!