Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működőképes lehet hosszútávon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működőképes lehet hosszútávon egy házasság, ha az egyik család sznob és lenéző?

Figyelt kérdés

nagyon mérgező a férjem családja, főleg az anyósom, de ma megtudtam hogy a testvére és a sógornőm sem jobbak...:S

a férjem az apai ág természetét örökölte, teljesen más mint az anyja meg a testvére...ezért is szerettem meg...egy egyszerű, kedves ember aki soha nem néz le senkit, mert annál értelmesebb, de a családja anyai ágon szörnyen sznob és mindenkit lenéznek akinek nincs diplomája és aki nem városban él...

ilyen családba félek gyereket szülni, mert félek hogy rá nézve is mérgező lenne ez a környezet és mert félek hogy ezzel örökre hozzáláncolnám magam a férjem családjához...

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Működhet így hosszútávon egy házasság?

Amúgy a férjem szüleinek a házassága többek között erre is ment rá...

2022. jún. 11. 00:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

" ...ami azt jelenti hogy ha lenne unoka és nem akarna tovább tanulni egyetemen , hanem egy szakmát csinálna szerencsétlen akkor valószínűleg őt is addig piszkálná amíg le nem diplomázik...

Ki lehet zárni az életetekből teljes mértékben. Férjed egyedül is látogathatja őket. Körülöttem sok család működik így már, és szerintem ez a legjárhatóbb megoldás ha kígyó nyelvű a kedves anyuka.

2022. jún. 11. 14:01
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Fhuu mekkora idióták,sztem jobban járnál ha lelépnél.
2022. jún. 11. 16:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem még a jogsit sem akarja letenni, hazajön munka után és csak játszik."

Na akkor itt az anyós a legkisebb probléma.Ilyen férfival ne vállalj gyereket, egyedül kellene majd megküzdened majd a gondokkal.

2022. jún. 12. 06:39
 24/25 anonim ***** válasza:
84%
Menekülj….De komolyan.
2022. jún. 12. 14:41
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férjed nem ilyen mamucikedvence papucs és tudja a helyén kezelni a családot, valamint tartod az egészséges távolságot, nagy gond nem lesz.

Nálunk az anyósom egész normális, a férjem lánytestvérei viszont nagyon gázosak. Az egyik kezdetektől utál, nulla ismerettséggel, még csak köszönni se volt hajlandó soha. A másik azért utál mert nem úgy élünk, nem olyan magánéleti döntéseket hoztunk meg, ami neki tetszik.

Ahogy lehet kerülöm őket. A fiatalabbal sajnos évente egyszer így is összefununk mert anyósnál szentestézünk mindig, de igyekszem kerülni a beszélgeteseket vele. az idősebbel jobban megy a kerülés dolog, kb 10 éve nem is láttam😂 tudatosan kerülöm azokat a családi ünnepeket/ összejöveteleket ahol ott van. A jövőhéten is lesz ilyen, meg sem próbáltam szabadnapot kérni a melóban, hogy elmehessek rá. Meg amúgy sincs semmi közöm az egész bulihoz.

Egyébként ilyen szempontból nekem szerencsém van. Mi nem akarunk gyereket, így nem kell emiatt gyakorlatilag kötelező pofaviziteket tartani, hogy a család lássa a gyereket.

2022. jún. 15. 02:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!