Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Működőképes lehet hosszútávon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működőképes lehet hosszútávon egy házasság, ha az egyik család sznob és lenéző?

Figyelt kérdés

nagyon mérgező a férjem családja, főleg az anyósom, de ma megtudtam hogy a testvére és a sógornőm sem jobbak...:S

a férjem az apai ág természetét örökölte, teljesen más mint az anyja meg a testvére...ezért is szerettem meg...egy egyszerű, kedves ember aki soha nem néz le senkit, mert annál értelmesebb, de a családja anyai ágon szörnyen sznob és mindenkit lenéznek akinek nincs diplomája és aki nem városban él...

ilyen családba félek gyereket szülni, mert félek hogy rá nézve is mérgező lenne ez a környezet és mert félek hogy ezzel örökre hozzáláncolnám magam a férjem családjához...

Volt már valaki hasonló helyzetben?

Működhet így hosszútávon egy házasság?

Amúgy a férjem szüleinek a házassága többek között erre is ment rá...

2022. jún. 11. 00:11
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Azert egy gyereknek rengeteg felugyelet segitség kell. Vannak akik estig dolgoznak de 4 vagy t kor bezár a suli stb.meg a nyari szünetek meg ez meg az. Kegyetlen sz.r segitseg nelkul. Ne erre bíztassátok már.
2022. jún. 11. 08:50
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Meg csak egy egy szulinapon is betudnak olyanokat is szólni, amik egy életre megmaradnak egy gyerekben. Átgondolando szerintem szülni abba a családba.
2022. jún. 11. 08:51
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem arra kell apellálni mikor gyereket vállalsz,hogy mennyit segítenek a nagyszülők. Én is úgy nőttem fel,hogy már alsó tagozatos koromban mentem faterral melózni egész nyáron... Tudom hogy ez meg a másik véglet, de manapság egyre többet látom azt, hogy a nagyszülők nem a koruknak megfelelő funkciók szerint működnek, megözvegyült nagyik is simán unokázás helyett inkább játszák a 16 éves csitrit. Ezért nem is kell számításba se venni őket mint segítség,fel kell készülni arra,hogy magad kell megoldanod mindent.

2022. jún. 11. 09:19
 14/25 anonim ***** válasza:
73%

Nem apellálni hanem képtelenség kizárni az életbol a másik családját. Csak egyetlen szoval is hatással bírnak.

Nalunk pl a nagyi suk sük képzővel beszél. Meglássuk megtisztitsuk stb

A beszélni tanulo gyerekem irto ritkán hallotta és átvette rendszeres alkalmazásba, nem győztem kikoptatni belole.

Egy egy lelki bántalmazás is simán megmarad gyerekben. Csak egy szó is. Csak egy apro ledegradálás is.

2022. jún. 11. 09:21
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
*Ja meg a nagyi csak egyszer mondott neki olyan ha rossz vagy nem szeretlek. A 2 évesem ezen sírva aludt el hogy nem szereti a nagyija. Nem gyoztem vigasztalni hogy de szeret csak beszél butaságokat.
2022. jún. 11. 09:23
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
*olyat
2022. jún. 11. 09:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

*Ja meg a 2 éves sírva mondta magára hogy ő akkor rossz ember.

Az egesz lelki világát felbolygatta.

2022. jún. 11. 09:26
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
És akkor meg se kellett volna születnie? Gondolom, nem.
2022. jún. 11. 12:05
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
És 5re megyek a gyerekekért, már bölcsiben is így volt, mert fél5ig dolgozom. Aztán mégis okosak, egészségesek, kedvesek is. A nagyobbik már gimis, a kicsi elsős volt.
2022. jún. 11. 12:07
 20/25 A kérdező kommentje:

6-os már a kapcsolatunk legelején megtudtam hogy attól fél hogy nem akarok semmit kezdeni az életemmel merthogy nincs diplomám.....

azt tudni kell hogy munka mellett amióta az eszemet tudom folyamatosan képzem magam. (nyelvtanulás, okj képzések, jogosítvány) A férjem még a jogsit sem akarja letenni, hazajön munka után és csak játszik...rendben neki van diplomája, nekem nincs, de attól még látom amit látok és az hogy én nem akarok semmit kezdeni az életemmel mert nincs diplomám , az nagyon sértő rám nézve, merthogy mindig a tanulásba és önmagam fejlesztésébe öltem bele a kis fizetésem....önszorgalomból csináltam egy középfokú nyelvvizsgát is, most meg ugyanabból a nyelvből egy emelt érettségit.

Tehát magyarán amíg nincs diplomám addig szerinte én nem akarok mit kezdeni az életemmel...

ami azt jelenti hogy ha lenne unoka és nem akarna tovább tanulni egyetemen , hanem egy szakmát csinálna szerencsétlen akkor valószínűleg őt is addig piszkálná amíg le nem diplomázik...

2022. jún. 11. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!