Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Főleg nőktől kérdezem, ki mit reagálna erre?
Hogy kár volt visszalépni a válópertől. Amúgy mindenképp. A gyereknek szerintetek jó ilyen légkörben felnőni, plusz a "csak miattad vagyunk együtt" terhét rátenni?
Az én szüleim "csak miattunk" nem váltak el 14 éves koromig. Bár ne húzták volna ilyen soká.
Minek húzni azt, ami nem megy?
Boldogtalanok vagytok, szerinted ez nincs nagyobb kihatással hosszútávon a gyermek életére/közérzetére, mint az, ha elválnátok most és hosszabb távon két boldog, kiegyensúlyozott szülője lenne?
Amúgy nálam bizalomvesztéssel járna a felvétel készítése, az nem is igazán érdekelne, hogy egy harmadik személynek lejátszotta, maximum még inkább megerősítene a válásban. Ha tényleg menthetetlen lenne a házasság, akkor beadnám újra a bontókeresetet.
Azonnal kuka, nem is értem a kérdést.
Amúgy a "fiúnk" azt jelenti hogy egy fiú akivel jártok. Javaslom inkább a "fiunk" szót, ha a gyerekről beszélsz.
18 éves voltam, amikor megkérdeztem anyámat, hogy miért élt le 30 évet apámmal, hiszen távolról sem voltak boldogok együtt. A válasz az volt, hogy miattam. Ezzel gyakorlatilag a szar házasságában elszenvedett lelki és testi sérüléseit mind áthelyezte az én vállamra és engem gyötört évekig a bűntudat.
Tegyétek meg a szívességet a gyereketeknek és váljatok el! Nem kell őt hülyének nézni, hiába nem mondjátok ki, hogy vége, ő nagyon jól tudja/érzi/látja, hogy mi a helyzet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!