Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így látja, vagy csak én képzelem?
2022. máj. 9. 09:10
Nálunk pont a férjem az aki szerelmes a gyerekbe 😅
2022. máj. 9. 09:18
3/13 A kérdező kommentje:
Nálunk nem volt így, és a környezetemben sem ezt látom.
2022. máj. 9. 09:23
Dehogynem
Azt sem felejti el kimutatni , hogy engem is szeret
Én örülök, hogy "szerelmes" a gyerekünkbe mert nagyon ritka amikor egy apa ennyit foglalkozik és ennyire figyel a gyerekére
Nyilván én is imádom a gyerekem
Csak én nem vagyok annyira "ömlengős"
2022. máj. 9. 09:24
A környezetemben sem ezt látom meg nálunk sem ez a helyzet. Szerintem ezt akkor érezhetik így a férfiak, ha az első hónapokban/évben amikor a gyerek sokkal nagyobb energiát és figyelmet követel magának, ők kivonják magukat az egész gyereknevelésből meg háztartásból, merthogy ők dolgoznak meg az a "nő dolga, úgyis otthon van egész nap", és a leterhelt anyuka meg már képtelen még erre is energiát és időt szánni. Ahol a férfi szerves része a családi életnek, kiveszi a részét a gyereknevelésből és a háztartásból, függetlenül attól, hogy most dolgozik vagy sem, ott ilyen jelenség nem igazán van. Legalábbis, az én férjem is meg a környezetemben is ilyenek a férfiak, és bizony kiegyensúlyozott házasságokról, férjükbe szerelmes nőkről és a gyerekkel szemben teljesen egészséges kapcsolatokról tudok nyilatkozni.
2022. máj. 9. 09:31
Nálam anno 14éve igy volt, DE!!!! Eleve már sevele senélküle kapcsolatban voltunk, mindig mindenki fontosabb volt neki, nem dolgozott, szóval minden szempontból gáz volt a kapcsolat. Igy persze, hogy a fiam lett a szerelem. Miután szakitottunk évekkel később és tényleg szerelmes lettem, akkor meg is szűnt a "szerelem" érzés a fiam iránt.
Szerintem nagyon nagyon ritka, amikor vki úgy lesz szerelmes a gyerekébe, hogy amúgy teljesen rendben van a kapcsolata a párjával. Ez az én véleményem és ezt láttam körülöttem is.
2022. máj. 9. 10:54
Frissen lettem apuka, nem köcsög velem a feleségem, pedig bagatelebb élethelyzetekben is hajlamosak voltak rá az aktuális lányok. Ebből gondolom, hogy nem is lesz az, mert nem az a fajta. Mindig rendes volt velem kimutatta mindig, hogy szeret és értékel. Én is igyekszem ebbe az irányba. A gyerekünket mindketten szeretjük.
2022. máj. 9. 10:54
Általánosítani nem szabad, minden esetre ez is elképzelhető. Sokan vállalnak gyereket a semmibe, azt hiszik, nem nagy dolog. Pedig itt akármi megtörténhet.
2022. máj. 9. 12:37
Nálunk nincs így, 7 és 3 éves gyerekeink vannak, de teljesen jó a kapcsolatom a feleségemmel.
2022. máj. 9. 13:18
Kapcsolódó kérdések: