Micsoda? Van aki csukott szemmel ténylegesen látja amit elképzel?
2016. szept. 18. 01:58
1/22 anonim válasza:
Hát nem rendesen látom, inkább csak egy pillanatra bevillan, kb. mint a régi mozifilm, olyan szakadozva.
2/22 anonim válasza:
Én sem látom. Inkább csak gondolatban felidézni tudom.
3/22 anonim válasza:
Én teljesen tiszta, részletgazdag képeket látok, ehhez képest én se találom a kocsit a parkolóban, és abszolút nem tudok tájékozódni.:-)
4/22 anonim válasza:
Engem az lep meg, hogy van olyan, aki nem látja, amit elképzel.
De érdekes.
5/22 anonim válasza:
Erről jut eszembe, olvastam valahol, hogy vannak olyanok, akik hangokat nem tudnak elképzelni. Pl Al Pacino hangja itt van a fejemben, és el tudom képzelni, hogy bármit mond, vagy ha olvasok, az ő hangján olvasok.
És vannak, akik ezt nem tudják. Ha visszajött a normális netem, megkeresem a cikket, telefonról béna vagyok.
6/22 anonim válasza:
Ténylegesen csak az látja, aki hallucinál. :D Vagyis azt hiszi, hogy látja.
7/22 elwera válasza:
Nem látok semmit. Aki lát annak valami agyi baja van. Képzelj el egy sajtot. Milyennek képzeled? Pl én egy sárga háromszöget képzelek. Lehet hogy van aki látja rajta a barázdák át is. Persze nem látod szó szerint, csak elképzeled. Ez nyitott szemmel is működik. Becsukva szerintem nem lesz jobb.
9/22 elwera válasza:
Az agyadban kell látni, nem a szemedben.
10/22 egybaba válasza:
Végeredményben az agyunk dolgozza fel a képi információkat a szemünk csak közvetít. Így ez a belső látás nem természet ellenes. Valószínűleg megfelelő gyakorlással a legtöbb ember képes is lehet rá - úgy mint ahogy lehet zenét tanulni, írni-olvasni, táncolni , főzni stb. Nem velünk született épesség, de ki-ki képességei szerinti szinten megtanulhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!