Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kevés a fizetésed, akkor azt eszed, amit a házastársad ad, kiválasztja, amit ő akar enni, örülsz, ha egyáltalán ad belőle beszólások nélkül?
Levegőt attól még szabad venned, hogy kevés a fizetésed? Meg mi az a kevés? Vagy csak kevesebb, mint a házastársadé? És te ki vagy a sztoriban, a férj vagy a feleség?
Semmi konkrétat nem írsz. Amúgy meg persze, hogy egyikünk sem érti, hogy mi megy nálatok, és nem tudjuk leírni, hogy mi hogyan oldjuk meg, mert nálunk nincs ilyen.
Szörnyű, ha nálatok ez megy.
Én jelentősen kevesebbet keresek, mint a férjem, de fel sem merülne ilyen. Eleve többnyire én főzök vagy én javaslom, hogy mit rendeljünk, esetleg ha neki valamihez nagyon nincs kedve, akkor megvétózza az ötletet, de nincs ilyen megkülönböztetés. Jól mondja az egyik válaszoló, házasságban közös kassza van, tökmindegy, hogy ti egyénileg mit bénáztok, minden költség a két felet közösen terheli és minden bevétel a két felet közösen gazdagítja. Akármilyen sok vagy kevés az ilyen.
Egyébként ha nem kitaláció ez a kérdés, akkor nagyon gyorsan menekülj ebből a helyzetből, mert se nem normális se nem általános ez a hozzáállás. Ennyi erővel ha neadjisten gyerekeitek születnének (légyszi ne), akkor ők éheznének, mert nem hoznak a konyhára, vagy mi? :D Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!