Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A szex "kell" a házasságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemaRendőrség kérdése:

A szex "kell" a házasságban?

Figyelt kérdés

Feleségem azt mondta, hogy azért szeretkezünk mert "kell".

Nem vagyok túl jó az ágyban, de szinte minden szeretkezésünk alatt van orgazmusa, vagy így vagy úgy.

De ez nagyon szíven ütött, hogy szerinte ez egy olyan dolog viszonylag friss házasként ami csak "kell".

2022. máj. 7. 19:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
akkor próbálj jobb lenni az ágyban. lehet, hogy őt is jobban érdekelné a dolog. lehet beszélgetni arról, hogy mi izgatja fel a másikat
2022. máj. 8. 10:02
 22/29 A kérdező kommentje:

Próbáltam.

Egy pózt szeret csak, a misszionáriust, kipróbálni nem akar új dolgokat.

Így elég nehéz jobbnak lenni, alapvetően már én sem nagyon élvezem a szeretkezéseinket. Van orgazmusom, de nem elégülök ki. Egyből az a tudat hasít belém, hogy a következő majd 2-3 hét múlva lesz. Addig vagy önkielégíthetek, vagy annyira fel leszek izgulva, hogy kb berakom és elmegyek

2022. máj. 8. 10:09
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
esküvő előtt is ez volt?
2022. máj. 8. 10:19
 24/29 A kérdező kommentje:

Nem. Utána lett ilyen.

Illetve a lakáshitel óta mégrosszabb

2022. máj. 8. 10:42
 25/29 anonim ***** válasza:
79%
hogy függ ez össze?
2022. máj. 8. 11:24
 26/29 A kérdező kommentje:
Azt mondta azóta mégnyugodtabb. A házasságot fel lehet bontani a hitelt nem
2022. máj. 8. 11:44
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

húba...

király jó kapcsolat lehetett ez. nem is hiszem el néha, hogy ilyen van. de biztos, mert annyiféle ember van. remélem gyerek nincs. ebbe én nem vállalnék

2022. máj. 8. 11:55
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok aszexuális van, aki anélkül az, hogy tudna róla. Plusz rengeteg "szürke" szexualitás van.
2022. máj. 8. 12:35
 29/29 anonim ***** válasza:
60%

A masodikat lepontozzak, pedig igaza van. Persze az a ferfi aki bena bela az se varjon sok jot.

De ha egy ferfi tud ,a no akarjon akkor is ha nem akar

2022. jún. 14. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!