Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szex "kell" a házasságban?
Feleségem azt mondta, hogy azért szeretkezünk mert "kell".
Nem vagyok túl jó az ágyban, de szinte minden szeretkezésünk alatt van orgazmusa, vagy így vagy úgy.
De ez nagyon szíven ütött, hogy szerinte ez egy olyan dolog viszonylag friss házasként ami csak "kell".
Próbáltam.
Egy pózt szeret csak, a misszionáriust, kipróbálni nem akar új dolgokat.
Így elég nehéz jobbnak lenni, alapvetően már én sem nagyon élvezem a szeretkezéseinket. Van orgazmusom, de nem elégülök ki. Egyből az a tudat hasít belém, hogy a következő majd 2-3 hét múlva lesz. Addig vagy önkielégíthetek, vagy annyira fel leszek izgulva, hogy kb berakom és elmegyek
Nem. Utána lett ilyen.
Illetve a lakáshitel óta mégrosszabb
húba...
király jó kapcsolat lehetett ez. nem is hiszem el néha, hogy ilyen van. de biztos, mert annyiféle ember van. remélem gyerek nincs. ebbe én nem vállalnék
A masodikat lepontozzak, pedig igaza van. Persze az a ferfi aki bena bela az se varjon sok jot.
De ha egy ferfi tud ,a no akarjon akkor is ha nem akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!