Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A szex "kell" a házasságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemaRendőrség kérdése:

A szex "kell" a házasságban?

Figyelt kérdés

Feleségem azt mondta, hogy azért szeretkezünk mert "kell".

Nem vagyok túl jó az ágyban, de szinte minden szeretkezésünk alatt van orgazmusa, vagy így vagy úgy.

De ez nagyon szíven ütött, hogy szerinte ez egy olyan dolog viszonylag friss házasként ami csak "kell".

2022. máj. 7. 19:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nők, akiknek több szex kell, de ebből nem jön logikusan, hogy a kérdező felesége is ilyen lenne.
2022. máj. 8. 05:11
 12/29 anonim ***** válasza:
95%
Azt írja a kérdező, mindig van orgazmusa. Szeretheti a szexet. Meg tudja, hogy mindig megkapja. Én kiprobalnam a kérdező helyeben, hogy egy hétig nem.Szerintem csak "noieskedik" a feleseg. Mennyivel menobb már ha a férj pitizik a nő meg keretheti magát, mintha az lenne "gyere már annyira kívánlak."
2022. máj. 8. 05:32
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan, a kérdező mondja, hogy mindig van a nőnek orgazmusa. Nem a nő.
2022. máj. 8. 05:44
 14/29 anonim ***** válasza:
65%
Igen. A nőnek van orgazmusa. Ebből gondolom én, hogy szeretheti a szexet és hiányozna neki. Amelyik nőnek ez az élete része az nagyon bolond tud ám lenni ha elmarad. Kitartok az álláspontom mellett. Noieskedik, nyeregben akarja érezni magát, esetleg manipulal vagy csak azt akarja, hogy a kérdező jobban teperjen érte.
2022. máj. 8. 05:57
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
De nem tudhatod, hogy van orgazmusa. A kérdező sem. Egyedül a nő tudja. Ha unja a szexet, pláne eljátszhatja, csak hogy legyen már vége.
2022. máj. 8. 06:00
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Már hogy a fenébe ne kellene? Sakkozzunk inkább, vagy mi?

N

2022. máj. 8. 06:15
 17/29 anonim ***** válasza:
92%
Igen kell a szex, alap szükséglet. Szerintem ebeszéltek egymás mellett és egy kis kisebbségi komplexust is érzek felőled. Beszélgessetek.
2022. máj. 8. 07:25
 18/29 A kérdező kommentje:
Egy hónapig nem másztam rá anno. Fel sem tűnt neki
2022. máj. 8. 09:40
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

mi az, hogy nem másztam rá? jesszus. tényleg nem lehetsz túl jó.

mondjuk, ha egyikőtöket sem izgatja nagyon a téma, akkor nem tudom mi a probléma

2022. máj. 8. 09:44
 20/29 A kérdező kommentje:

Nagyon ritkán kezdeményez, így csak akkor van valami ha én akarom, és neki sincs ellenére.

Nem tudom miből gondolod, hogy nem izgat. Akkor nem raktam volna ki a kérdést, és nem írtam volna le kommentben hogy engem izgat.

2022. máj. 8. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!