Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A házasság tényleg a halálos ítélet sok férfinak?
Miért mondják sokan a férfiaknak hogy, ne házasodj addig jó?
A nőknek meg azt hogy ez lesz a legszebb napod?
42
1. Attól, hogy valaki dolgozik, még tudni kéne tisztálkodni.
2. Dolgozom. A munkahelyemen is, és otthon is végzem a házimunka rám eső részét is. Honnan szeded hogy nem dolgozom? Jaa, hogy szerinted aki nem valami fizikai munkát végez amiben koszos lesz , az már nem is dolgozik? Most is a munkahelyemen vagyok, 2 vásárló közt előfordulnak üresjáratok, ilyenkor a telefonomat nyomkodom mert mást nem tudok csinálni. Nagy ügy....
Egyre jobban értem, miért nem kellesz a kutyának se. Borzasztó vérszívó személyiséged van.
A hisztid, rinyálásod, az önsajnálatod elviselhetetlen, + úgy általánosságban lebecsülöd, lenézed a nőket, és pocsék az élethez való hozzáállásod ,nagyon negatív vagy. Ez senki számára nem vonzó.
43. Üldögélés a munkád, a férfiakat meg lenézed! Gratulálok!
Kihasználni a másikat az megy, lenézni azt megy, az igazság hogy kihasználod a másikat az meg fáj!
Üldögélés? Te tiszta hülye vagy. Pénzzel dolgozom egész nap. Mit tehetek én arról, ha nem minden másodpercben kell vele foglalkoznom, csak akkor ha vásárló jön?
Nem, a férfiakat nem nézem le. Az ilyen puhány, szánalmlas hisztigépeket nézem le amilyen te is vagy. Te nem vagy férfi.
A férjem dolgozik, nőként is Dolgozom, van fizetésem, nem szorulok rá hogy bárkit kihasználjak.
45. “ Az ilyen puhány, szánalmlas hisztigépeket nézem le amilyen”
Leírtad a nők 99%át! Kőszi!
46. Miért lenne kötelező mindenkinek kedvelni a nőknek kedvező státúszkot?
Miért trollkodás ez?
Fáj az igazság vagy mi?
"Leírtad a nők 99%át!"
Ha a nők 99%-a ilyen véleményen van rólad, akkor nem lehet, hogy a hiba benned van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!