Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek szégyen ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szégyen ha egy nő kéri meg egy férfi kezét?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel beszélgettünk és felmerült ez a kérdés és gondoltuk megkérdezünk titeket.
2022. ápr. 25. 22:43
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez a "megkérni valaki kezét" dolog gáz úgy ahogy van. Egy házasság egy fontos döntés az életben, olyan, mint a gyerekvállalás, megbeszélni kell egymással, nem teatrálisan megkérni egymást rá. El tudjátok képzelni, hogy a párok oly módon beszélnek a gyerekvállalásról, hogy a ferfi letérdel a nő elé, és romantikusan elrebegi, hogy "szerelmem, szülsz nekem gyereket?". Vagy összeköltözésél is ilyen cécót csinálnak már a téma felvetéséből is?

Engem tökre dühít ez az egész lánykérés (vagy fiúkérés) intézménye, mert elveszi a lehetőséget attól, hogy egészséges, előremutató módon kommunikáljanak a párok egy ilyen fontos lépésről. A házassági szándék mint valami romantikus meglepi? Komolyan csak nekem abszurd ez?

Szerencsére a férjemmel meg tudtuk dumálni a dolgot anno nyíltan, őszintén, mely típusú kommunikáció azóta is a működő házasságunk egy alappillére.

2022. ápr. 26. 07:02
 12/32 anonim ***** válasza:
70%
Konkrétan ne kerje meg a nő. Utalhat rá, hogy O mar szeretne, készen állna. Aztán meglatja a pasi mit lép.
2022. ápr. 26. 07:19
 13/32 anonim ***** válasza:
76%
Kicsit gáz, meg fura..
2022. ápr. 26. 07:50
 14/32 anonim ***** válasza:
30%
Pont mikor a nő nyomul, majd pislog ha csak kihasználják és eldobják. Na vajon miért?
2022. ápr. 26. 07:51
 15/32 anonim ***** válasza:
36%
Igen, gáz, borzasztó kétségbeesett lépés.
2022. ápr. 26. 08:47
 16/32 anonim ***** válasza:
41%

Egyik pillanatban: "Küzdjünk az ódivatú nemi szerepek ellen" - zúg a tömeg.

Pár perccel később: "Ez így gáz, csak a jó öreg, megszokott formában a helyes" - zengi ugyanaz a tömeg.

Ez nem picit ellentmondás? Akkor vagy egyik, vagy másik, nem? Vagy ez ilyen "amiben szeretnénk, abban legyen változás, amiben nem, az maradjon csak úgy". Ez így olyan, mint amikor az ellenzék kötelezte volna a kormányt, hogy fizesse már ki nekik a saját sajtójuk költségeit. Abszurd.

2022. ápr. 26. 10:12
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
#11 Tökéletesen leírta amit gondolok. A házasság nem ilyen meglepi alapon kéne létrejöjjön. Senki ne kérjen meg senkit, beszélgessenek inkább a párok a céljaikról.
2022. ápr. 26. 14:50
 18/32 anonim ***** válasza:
45%
Nagyon gáz. Ilyet csak kétségbeesett, magukat megalázni is képes nők csinálnak.
2022. ápr. 26. 16:13
 19/32 anonim ***** válasza:
64%

17. Attól, hogy van lánykérés, még a párok előtte szoktak beszélgetni a közös terveikről. ( Normális kapcsolatban).

Pl nálunk is így volt, előtte általánosságban beszéltünk róla, hogy ki mit szeretne, és nagyjából mikor. Ettől még lehet lánykérés, és lehet a konkrét időpont meglepetés.

Nem tudom ki hogy van vele, én biztos nem mentem volna olyanhoz, aki meg sem kér. Alap dolognak tartom. Ahogy azt is, hogy előtte természetesen beszélgettünk róla.

2022. ápr. 26. 16:22
 20/32 anonim ***** válasza:
24%
Minek? Akkor hogyan tudnád, hogy őszintén Téged akar?
2022. ápr. 27. 06:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!