Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szoktatok nyilvánosan kiabálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok nyilvánosan kiabálni a felesègetekkel a bevásárló központok kasszáinál?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 18. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
35%
Egyetlen incidens az volt, mikor a ferjem egy Manchego sajtot az orromba nyomott, miutan az anyja egy hete volt intenziven, en meg valamin nyavalyogtam. De viccesnek szanta, en meg kirohantam a boltbol es o kert bocsanatot.
2022. ápr. 18. 19:54
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Én szoktam ilyeneket látni, és nem kisebbségek. Nagyhangú, pocakos, mindent jobban tudó faszik kezdik, először csak hangosan panaszkodnak, aztán a nőiken vezetik le a feszkót.
2022. ápr. 18. 21:09
 13/14 Paczalos István ***** válasza:
Csak a tuskó, az IQ light, vagy a szellemi egytálétel esetleg a perui indiánok jellemzője ez. Láttam már több ilyen esetet, és az a durva, hogy mindig dakoták voltak a szereplők. Az ilyet csak úgy lazán teljes erőből acélbetétessel térden, majd szegycsonton rúgnám, nevelési célzattal. Csak az a baj, hogy ezt a bíróság életveszélyt okozó testi sértéssel jutalmazná
2022. ápr. 22. 09:20
 14/14 anonim válasza:
Nem ember aki nyílvánosság előtt rendezi a családi problémáját.
2022. ápr. 25. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!