Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok korlátolt felfogású?
Nem tudtam szobát foglalni a kedvenc hotelemben, mert annyira tele van minden. Menekülnek otthonról az emberek és jöhet 4 nap wellness és lazulás. Én biztos nem fogok ünnepekkor a "kedves" vendégek meg rokonok miatt megszakadni, meg csicskázni, hogy "jó háziasszony" legyek. Nem vagyok hülye.
De akiknél ez a szokás azt úgy sem fogod tudni meggyőzni. Fogd a cuccod ülj a kocsiba és menj el valahova a hétvégén. Férjed meg bulizzon a családdal, ha nem akar veled menni. Neked is jogod van a szabadidőhöz és a pihenéshez.
Karácsonykor szenteste a családdal van, 25-26 rokonlátogató, 27én buli a barátokkal, ivászat és óriási eszemiszom, sokkal nagyobb mint szenteste. 28-29 nincs semmi különös, vagy munka, vagy otthon pihenünk, kirándulunk. 30-tól január 2ig buli ezerrel a barátokkal, haverokkal valahol egy bérelt házban.
Húsvétkor vagy elmegyünk barátokkal 3 napra valahová, vagy otthon pihenés, de húsvét vasárnap vagy hétfőn biztos hogy barátokkal vagyunk. Kirándulás, vagy főzés és ivászat.
Mi így értelmezzük ezeket az ünnepeket.
Nem vagy korlátolt felfogású, mások a szokásaitok!
Azt viszont nem értem, hogy ha minden hétvégéteken nálatok összejövetel van, akkor ünnepekkor miért kell!? A család (szülők, nagyszülők) az más ünnepekkor, de akkor meg a haverok nem kellenének.
Nem is értem, hogy ha ő nagyon sokat dolgozik, akkor miért ő a bulikirály? Ha meg otthon van hétvégente, akkor miért nem csináltok kettesben, vagy gyerekekkel programokat, hogy ne szent eseményt kelljen keresni?
8-as Akkor mond meg neki, hogy ez nem így működik, családja van, és felétek is van kötelezettsége! Fel kellene nőnie, már rég nem a haveroknak kellene az elsőknek lennie.
Mióta vagytok együtt? Hány éves a gyerek?
Karácsonykor szülők testvérek. Húsvétkor-hétfőn délelőtt esetleg 1-2 locsolkodó, ők is unokaöccsök. Délután meg van mikor barátokkal összejövünk.
Viszont nálunk a hétvége általában üres, az a miénk.
De igaza van annak aki írta, biztos ilyen volt már mikor megismerted, mikor hozzá mentél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!