Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassági évfordulón ki köszönti a másikat? A férj köszönti a feleséget, vagy többnyire a feleség emlékezik meg az évfordulóról?
Hát a ti esetetekben senki nem köszönt senkit.
Máshol meg az köszönt előbb, akinek hamarabb eszébe jut.
Én pl már ébredés után szoktam mondani, ahogy a férjem is, ha ő kel hamarabb. Ez nincs nemekhez kötve.
Mi egymást "köszöntjük", vagyis együtt megünnepeljük. Amúgy nem titokban készülődünk, közösen megbeszéljük előtte, hogy hova menjünk, mit csináljunk aznap, szóval nincs az, hogy az egyikünk elfelejti vagy nem készül.
A ti esetetekben eléggé félrement a kommunikáció, mindkettőtök jogosan kérdezhetné, hogy a másik miért nem mondott semmit. Szerintem nincs ilyen, hogy inkább a férj vagy a feleség dolga, egyenrangú felei vagytok a házasságnak.
Az nem is játszik nála, hogy akkor ahány évfordulón te voltál figyelmes, akkor legalább annyin ő tegye meg???
Elég önzőnek tűnik a férjed :-( Te eddig az összes házassági évfordulón köszöntötted, ő egyiken sem, most, amikor egyiken nem tetted meg, rögtön a szemedre hányta.... nagyon igazságtalan. És nem is úriember, h nem előz meg, téged, a kedvesét. Ez az évforduló közös, nem az ő szülinapja, h ilyen legyen.
Remélem, megtudjátok beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!