Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
“ emleget. A házastársammal elsősorban azt vállalom, hogy közös családot és egzisztenciát építünk, nem azt, hogy csak vele szexelek, senki mással. ”
DE!
Arra szövetkezem, hogy egy házat, vagyis körös otthont teremtek a másikkal.
Félművelt ostoba tudálékoskodás.
A szavak éetelmét, jelentesét sem ismered.
"Félművelt ostoba tudálékoskodás. A szavak éetelmét, jelentesét sem ismered."
Fárasztó, hogy elég egy más nézőpontot megfogalmazni, máris sértegetik az embert. Hát mesélj, milyen szó jelentését nem ismerem én?!
Alap a hűség a házasságban.
Már olyan vilagban élünk, ahol tényleg szerelemből házasodhatunk, s nem mint pár száz éve, hogy sokszor kijelölték, kihez kell hozzámenni a birtok vagy más érdek miatt.
Ellenben egy házasságban kb.20 év után előfordul, hogy az egyik fél már nem tud szeretkezni a másikkal, mert biológiailag, fizikailag nem képes rá, pedig szeretne. Viszont annyira szereti a férjét/feleségét, hogy ő ad rá felhatalmazást, hogy mással szexeljen ezzel is örömet okozzon neki. A férfiaknál például a kielégítetlenség, felhalmozott tesztoszteron agresszibbá teszi az illetőt, ezért egy nőnek is jobb, ha nyugodt a párja, s nem kötözködő, nyers. A svédeknél nagy "divat", hogy a már impotenciával küzdő férfiak megengedik feleségüknek, hogy egy másik férfivel szexeljen, mert boldognak, kielégítettnek szeretné. Sok kielégítetlen nő ugyanis elviselhetetlen.
"Mi van ha a nő egészsége miatt nem tud lefeküdni a férjével. Ezért engedi a nyitott kapcsolatot. Akkor is elítélendő?"
Ebben az esetben szerintem elítélendő, mert kényszerből történik. Egyébként úgy vagyok vele, hogy két ember magánügye.
Jó sok marhaságot sikerült végig olvasnom olyanoktól, akiknek lila fingjuk sincs hogy miből is áll a nyitott házasság, mert soha nem is próbálták!
Mi nyitott házasságban élünk - 15. éve - és nagyon boldogok vagyunk.
Nem fogok olyanokkal vitatkozni zenéről, akiknek elképzelésük sincs, hogy mi a különbség a brácsa és a hegedű között...
Nem tartom feltétlenül jó dolognak, de ezerszer és ezerszer inkább, mint a megcsalás.
És szerintem nem csak egymástól elhidegült, boldogtalan emberek élhetnek így, hanem olyanok is, akik szeretik egymást.
Vannak olyanok, akik már rég nem szexelnek a házastársukkal, mindketten külön utakon járnak, de meg sem beszélik egymással ezt az egészet. Kérdem én, hogy miért? Üljenek le, beszéljék meg, menjenek a dolgukra, aztán amikor együtt vannak, akkor jól is érezhetik magukat. (Szexszel vagy anélkül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!