Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik házasság tart a legtovább ezek közül?
Mintha ezen múlna a házasság hossza...
Különben meg a 3-as pontodhoz: egy sima 8 órás irodai munka és egy jól szervezett háztartás mellett lehet rendesen pihenni, rendszeres programokra menni, és még az otthoni semmittevésre marad idő.
Van ezer tényező, ami sokkal jobban befolyásolja a kapcsolatát két embernek.
Nekem az a szimpatikus, ahol én és asszony is dolgozunk, de összesen max 12 órában.
Ez most úgy néz ki, hogy én 8, ő pedig 4.
Nem őrül bele az unalomba, mindketten tudunk pakolászni otthon, de a házimunka nagyobb részét ő végzi.
Vannak ismerős párok ahol a nő nem dolgozik, de kezdenek felbomlani, mert belebolondul a nő
#2 amirol te beszelsz ott nincs gyerek....(ha van gyerek es normalisan tudnak pihenni akkor vagy leszarjak a kolykoket vagy nem foglalkoznak veluk es a nagyszulokkel toltik az idot)
#5 Az hogy mindketten dolgoznak, a ferj 12 oraban mondjuk lapatol, a no 4 oraban irodai alkalmazott....Ilyen esetben lehet hogy tobb ideje marad a nonek esetlegesen a haztartasban is csinalni valamit, es igen nyilvan o is faradt.
A kerdesek erdekesek ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!