Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak nekem olyan idegen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

After stroke kérdése:

Csak nekem olyan idegen a házassági szerződés gondolata?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 19:23
1 2 3 4 5 6
 21/51 nemaRendőrség ***** válasza:
64%

Asszonyt úgy vettem el, hogy volt egy panelem, egy kocsim és egy kis megtakarításom amiből tudtunk önerőzni egy nagypolgári lakáshoz.

Soha fel sem merült bennem, hogy kéne ilyen szerződés.

Nem úgy mentünk a házasságba, hogy már a váláson gondolkodtunk

2022. febr. 16. 21:04
 22/51 anonim ***** válasza:
65%

Látom itt mindenki nagyon anyagias, de én is pont így gondolom, mint a 21-es. Nem azért házasodtunk össze, hogy elváljunk. Ha egy szikrányi kétségem lett volna, nem házasodunk össze.

Ha tőlem ilyet kért volna a párom, azonnali válóok lett volna. Ne gondolja már rólam senki, hogy a pénzéért vagyok vele. Ennyire tartjátok magatokat?

2022. febr. 16. 21:13
 23/51 anonim ***** válasza:
96%
#21: AMi a házasság előtt a tied, az az is marad. Ezért felesleges szerződés. És átlag, alkalmazottként dolgozó embereknek is.
2022. febr. 16. 21:17
 24/51 anonim ***** válasza:
23%

23:

A fikuszokat még ellophatja a tetves lotyója.

2022. febr. 16. 21:23
 25/51 anonim ***** válasza:
87%

Én igazából csak azt nem értem, hogy azok minek házasodnak, akik nem akarnak a párjukkal vagyonközösséget alkotni?Házasság alatt csak a házasság megkötése után közösen szerzett vagyon feleződik, amit előtte szereztek a felek, az örökség és az ajándék mindig külön vagyon marad.

A házasság csak egy nyilatkozat arról, hogy a két fél akar egy hivatalos szerződést kötni a vagyonoözösségükről.Aki pont azt az egyet nem akarja, amiről szól a házasság, az minek házasodik?

Van értelme egy hashajtóra bevenni egy hasfogót?Nincs.Akkor már egyszerűbb be sem venni a hashajtót annak, aki nem akar fosni.

2022. febr. 16. 21:39
 26/51 anonim ***** válasza:
63%
#24: A fikuszokra nem gondoltam. VIszont a hímringyó is lenyúlhat pát kanalat a szekrényből :D
2022. febr. 16. 21:42
 27/51 anonim ***** válasza:
74%
#25: Na ezt nem értem én sem. Minek házasodnak akkor. ELég lenne a bejegyzett élettársi kapcsolat. Olyan nevetséges, amikor szerződést akarnak kötni párszázezres fizuról :D Nem baj, az ügyvédeknek is kell élni valamiből.
2022. febr. 16. 21:45
 28/51 anonim ***** válasza:
75%

#27 Egyetértek.Viszont a bejegyzett élettársi kapcsolat csak azonos nemű pároknak van.Nekik az az, ami a heteróknak a házasság, tulajdonképp.

Heteróknak még a regisztrált élettársi kapcsolat van.

2022. febr. 16. 21:47
 29/51 anonim ***** válasza:
4%

"Viszont a bejegyzett élettársi kapcsolat csak azonos nemű pároknak van"????

Dehogy is csak azoknak van, csak náluk ez a "legamagasabb" elismert fok a kapcsolatukra, mivbel nem házasodhatnak (jelenleg).

2022. febr. 16. 21:49
 30/51 anonim ***** válasza:
65%
A bejegyzett és regisztrál között más a különbség, nem az, hogy azonos- vagy különneműek kötik. [link]
2022. febr. 16. 21:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!