Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Csak nekem olyan idegen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

After stroke kérdése:

Csak nekem olyan idegen a házassági szerződés gondolata?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 19:23
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
77%

Nekem is az. Házasság előtt, és a terveink szerint utána is olyan közösséget és kölcsönös segítséget jelentünk egymásnak, hogy úgy érzem tizen-huszon év múlva nem lesz releváns, hogy hogy állt a mérlegünk az esküvő pillanatában. Hol egyikünk tesz bele többet, hol a másikunk, és mindezt mérni is nehéz, mert nem mindig ugyanazt kell beletennünk ugyanazokért a közös célokért.

Persze ehhez hozzá tartozik, hogy egyikünknek sincs vagyona, kb ugyanakkora (nem nagy) megtakarítással fogunk házasodni.

2022. febr. 16. 20:05
 12/51 anonim ***** válasza:
70%

Nem csak neked, nekem is.

Kicsit ilyen After stroke érzés.

2022. febr. 16. 20:20
 13/51 Noren1989 ***** válasza:
22%
Màrh kiverés utàni??
2022. febr. 16. 20:21
 14/51 anonim ***** válasza:
79%

Szüleim között nincs, mert a fizetésük szinte ugyanannyi. Házasság után vettek közösen lakást , abba édesapám sokkal többet tett bele(80%-a az övé ), az utána vett ház már közös tulajdon , két autójuk van( mindkettő nevén 1-1) , ezeket közösen vették. Apumnak van még egy nyaralója, ehhez semmi köze anyumnak, válás esetén sem lehet hozzá köze .

Én a volt párom anyjától kaptam meg azt, hogy kössünk házassági szerződést .( első reakció volt az összeköltözésünkre) Mondván ne hogy elvegyem a pici fiától a család földjeit .😅 Csak a nyanya nem tudta , hogy semmi közöm nem lett volna azokhoz házasság után sem.

Én nem tartom feltétlen szükségesnek, viszont a családban sok a jogász és tisztában vannak ezekkel a dolgokkal, engem is felvilágosítottak már . Nyilván , ha egyszer házasságra kerül a sor és a párom szeretné, akkor nincs akadálya megkötni . Viszont racionális okok miatt gondolom szükségesnek , nem a mai divat miatt .

2022. febr. 16. 20:25
 15/51 anonim ***** válasza:
0%
13# Elméletileg (!) az ejakuláció közbeni stroke esélye megcsalás előre megfontolt szándékkal (vagy anélkül) való elkövetésekor a legmagasabb. Egyszer olvastam valahol, azóta nem tudom kiverni a fejemből. De lehet, hogy ez is csak a brit tudósokra igaz. Ki tudja.
2022. febr. 16. 20:26
 16/51 anonim ***** válasza:
11%
(de eskü nem tudom milyen érzés az a stroke. És ha még volt is, az sem amiatt volt)
2022. febr. 16. 20:28
 17/51 anonim ***** válasza:
16%
Nekem az. A házassági közös vagyon se tetszik. Inkább éljünk együtt mindenféle papír nélkül.
2022. febr. 16. 20:38
 18/51 anonim ***** válasza:
42%

Papír max az anyakönyvvezetőnél van, amit aláírsz. :DDD

Istenem. Akkor a halálod és a születésed is csak egy papír.

2022. febr. 16. 20:41
 19/51 anonim ***** válasza:
41%

max az anyakönyvvezetőnél van, amit aláírsz.

Az a házasság magyarul, te ökör. Nem a templomi esküvő.

2022. febr. 16. 20:48
 20/51 anonim ***** válasza:
77%
De akkor az életed is dokumentumok halmaza. Te sem vagy több, mint egy TAJ-, és adókártya. Vagy te azért húsvér embernek tartod magad?
2022. febr. 16. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!