Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyogyós feleséggel mit lehet kezdeni?
Figyelt kérdés
Nem lehet vele semmit megbeszélni, rögtön felkapja a vizet. Régen tök normális volt, most megtiszta hülye lett. Persze mindenért engem hibáztat és ezer éves dolgokat hoz fel. Én próbálok új lappal nyitni, de már kifogytam az ötletekből.2021. dec. 31. 14:11
21/34 anonim válasza:
Kérdezd meg milyen a széklete!
23/34 anonim válasza:
Dobd ki. A mai fiatalok már nem házasodnak.. több eszük van.
24/34 A kérdező kommentje:
És milyen igazuk van
2021. dec. 31. 15:55
26/34 anonim válasza:
Amikor megkérteded a kezét, nem volt gyogyós? (férfiként kérdem és kommenteket nem olvastam)
27/34 anonim válasza:
Próbáld meg azt a technikát, hogy először sorold fel neki, hogy miben jó, mi a jó tulajdonsága, majd térj rá arra, hogy mi az, amin változtatni kell, nem jó, stb. Éreztesd vele, hogy nem egyedül kell ezzel szembenéznie, segítesz neki.
28/34 anonim válasza:
Van oka, hogy ilyen lett? Esetleg te régebben nem hagytad figyelmen kívül fontos dolgokban, amiket esetleg ő akart megbeszélni veled? Amúgy az idegesség lehet anyagcsere zavartól is, úgy hívják cukorbetegség.
Azért a kérdés milyensége is már több mindent elmond rólad. Gyogyósnak nevezed, de null zéró infót írsz csak, szóval akinek elege van és van EQ-ja az nem fog csúnyán beszélni a párjáról.
Ha ennyire zavar akkor miért nem válsz el tőle, nem akarja megbeszélni veled? Ad be a válási lapot, és majd hivatalból viszik a lapot neki, aztán legfeljebb ezt látva megbeszéli majd veled.
29/34 anonim válasza:
28 szerinted mit vághatott a fejéhez veszekedés közben a nőlény? Biztos lehetsz benne, hogy nem finom szavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!