Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Gyogyós feleséggel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyogyós feleséggel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Nem lehet vele semmit megbeszélni, rögtön felkapja a vizet. Régen tök normális volt, most megtiszta hülye lett. Persze mindenért engem hibáztat és ezer éves dolgokat hoz fel. Én próbálok új lappal nyitni, de már kifogytam az ötletekből.

2021. dec. 31. 14:11
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
98%

Ja, szerintem is valami hasonló van. Szomorú.

2021. dec. 31. 14:28
 12/34 anonim ***** válasza:
97%
Válj el és nem fog tovább idegesíteni. Add be a válópert és kész.
2021. dec. 31. 14:33
 13/34 A kérdező kommentje:
Ha megcsalt az is benne van a pakliban. Ez nyomós ok lehet arra, hogy mindenen felkapja a vizet, mert lelkiismeret furdalása van vagy ilyesmi
2021. dec. 31. 14:34
 14/34 anonim ***** válasza:
98%
Én azt nem értem, ha az emberek eljutnak ilyen helyzetekig... minek maradnak együtt. Minek kell az embernek keserítenie tovább az életét. Egy életünk van, töltsük már el normálisan azt a kevés időt. Ha már ez megy mióta, nem változtat, kérdezem én, minek tartassz ki mellette??
2021. dec. 31. 14:45
 15/34 anonim ***** válasza:
88%

Ha szeretnéd megoldani a problémákat, akkor menjetek el párterapeutához, hátha neki mondasz valami konkrétat is, hogy tudjon segíteni. Látszik, hogy nem figyelsz a feleségedre, azt se tudod mi baja.

Ha nem akarod megoldani, akkor válj el.

2021. dec. 31. 14:46
 16/34 anonim ***** válasza:
13%
"Hormonalis az ok". Ez a nőknél mindent IS megmagyaráz. Tehát te vagy a hunyó..
2021. dec. 31. 14:49
 17/34 anonim ***** válasza:
98%

Jézus. "Ha megcsalt"

Szóval azt se tudod mi baja. Nem is figyelsz rá, de ideböfögsz egy tök fatàlis baromságot. Tudod mit, válj is el, jobb lesz neki nélküled.

2021. dec. 31. 14:54
 18/34 anonim ***** válasza:
19%
Hány évesek vagytok? Lehet menopauza okozza.
2021. dec. 31. 14:56
 19/34 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem provokatív troll.

Átlag ember nem arra gondol ilyen helyzetben hogy biztos megcsalt és buntudatbol elviselhetetlen.

2021. dec. 31. 15:02
 20/34 anonim ***** válasza:
75%
Nem gyötri székrekedés?
2021. dec. 31. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!