Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, akik titokban beszélgettek itt! Nem féltek, hogy egyiknél akaratlanul is érzelmek alakulnak ki, akár komolyabb érzelmek is? Mit csináltok akkor? Volt már ilyen?
Ezeket úgy nevezik, hogy micro-megcsalás azaz online hűtlenség.
Kellenek az izgalmak, ami otthon már vagy még nincs meg, de bele sem gondol, hogy mibe keveredhet, ha esetlegesen elkezd "ártatlan" hosszabb beszélgetésbe ill. szexuális tartalmas chat-be bonyolódni. Az elején jó, de mikor már nyakig benne vannak, akkor gondolnak arra, hogy mit is csináltak...vagy a másik opció: már kialakul egy függőség egy "lelki" kapocs, erre sem gondol az elején.
Ha igy kérdezed, hogy nem féltek, akkor szerintem sokan bele sem gondolnak mit csinálnak, csak amikor már a másik érzelmeivel "játszanak"akkor jönnek rá, hogy mibe is keveredtek, de akkor már megsértettek mindenféle "házassági" szabályokat, belementek a másik érzelmi világába. Ha esetleg észbe is kapnak időben, akkor jön az önuralom, jaj feleségem van, jaj férjem van, ne irj, ne hivj stb.... ami szinte már elvonási tünetekkel jár, mivel a kötödés már kialakult.
Nagyon sokszor végig olvastam itt ezt a veszekedésést. Gratulálok! Elöször annak aki azt hiszi alakulhat, aztán annak akinek nem és nem alakulhat. Nos, egy pár idi..a azt mondja, hogy a titkos beszélgetések folyamán alakulhat ki véletlen érzelem?
Kérdem Én? Hogy? Itt pár levélezések közben koccol pofátlanul az egyik fél. Tán el sem köszön.(tegyük fel) Ha meg olyan jellegű, lelkületü ami szimpi az is pár nap levelezés után abba marad. Nincs esély sem arra, hogy bárki bele keveredhetne akármilyen véletlen csodaszerelembe is valaha itt az oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!