Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok, akik titokban beszélg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok, akik titokban beszélgettek itt! Nem féltek, hogy egyiknél akaratlanul is érzelmek alakulnak ki, akár komolyabb érzelmek is? Mit csináltok akkor? Volt már ilyen?

Figyelt kérdés

2021. dec. 28. 07:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
76%

Ezeket úgy nevezik, hogy micro-megcsalás azaz online hűtlenség.

Kellenek az izgalmak, ami otthon már vagy még nincs meg, de bele sem gondol, hogy mibe keveredhet, ha esetlegesen elkezd "ártatlan" hosszabb beszélgetésbe ill. szexuális tartalmas chat-be bonyolódni. Az elején jó, de mikor már nyakig benne vannak, akkor gondolnak arra, hogy mit is csináltak...vagy a másik opció: már kialakul egy függőség egy "lelki" kapocs, erre sem gondol az elején.

Ha igy kérdezed, hogy nem féltek, akkor szerintem sokan bele sem gondolnak mit csinálnak, csak amikor már a másik érzelmeivel "játszanak"akkor jönnek rá, hogy mibe is keveredtek, de akkor már megsértettek mindenféle "házassági" szabályokat, belementek a másik érzelmi világába. Ha esetleg észbe is kapnak időben, akkor jön az önuralom, jaj feleségem van, jaj férjem van, ne irj, ne hivj stb.... ami szinte már elvonási tünetekkel jár, mivel a kötödés már kialakult.

2021. dec. 28. 17:48
 32/36 anonim ***** válasza:
51%
A ferjemmel chateles kozben ismerkedtunk meg. Az elozo parommal egy kartyazos oldalon. 🤷‍♀️
2022. jan. 25. 10:05
 33/36 anonim ***** válasza:

Nagyon sokszor végig olvastam itt ezt a veszekedésést. Gratulálok! Elöször annak aki azt hiszi alakulhat, aztán annak akinek nem és nem alakulhat. Nos, egy pár idi..a azt mondja, hogy a titkos beszélgetések folyamán alakulhat ki véletlen érzelem?

Kérdem Én? Hogy? Itt pár levélezések közben koccol pofátlanul az egyik fél. Tán el sem köszön.(tegyük fel) Ha meg olyan jellegű, lelkületü ami szimpi az is pár nap levelezés után abba marad. Nincs esély sem arra, hogy bárki bele keveredhetne akármilyen véletlen csodaszerelembe is valaha itt az oldalon.

2022. szept. 17. 03:31
 34/36 anonim ***** válasza:
33. Én nem hiszem, hanem tudom, mert volt részem benne, 2x is nem itt, de itt is alakult, hogy egy ártatlan beszélgetésből egymásnak kérdés feltevésből...majd telefon, képcsere és kialakult vonzalom egymás iránt, mindkettőnek volt házasság gyerek..és ezek nem röpke napok voltak, az egyik éves szintű levelezés volt a másikkal napi szinten szinte óránként irtunk egymásnak...tehát vannak "véletlen" akár hiszel benne akár nem..
2022. szept. 18. 09:17
 35/36 anonim ***** válasza:
33 vagyok és uuuh! Ez dúrva. A fene se gondolná ezt. Valahogy nem tűnt ilyen jellegünek ez az oldal. Újdonságot tudtam meg. Köszönöm a felvilágosítást neked 34-es!
2022. szept. 18. 17:00
 36/36 anonim ***** válasza:
Jut eszebe, kiemlted 34-es, hogy nem itt alakult, máshol. Nos akkor a feltevésem, hogy ez az oldal itt képtelen ilyenre és a veszekedés miszerint érzelmek alakulhatnak itt ki, mègis csak egy felesleges kérdés és vita volt amit olvastam mert semmi realitás nincs benne. ;) Te sem innen, máshonnan van. Érted? Véletlenek meg persze vannak, akaratlan dolgok is, csak, hogy ahozz látni kell egy arcot is. Ha nincs arc, csak betük abba nem szeret bele az ember. Képet kűld? Sindy Crawford-ról küldök bárkinek és akkor belém szeretnek? Érted? Egy írónak sem lesz szerelmes senki a könyvébe mert szépen ír. Direktbe történnek a megismerkedések. Ha saját képet küldök valakinek aki az írásom hozzá teszi és összehangolja. Ezek nem véletlen, akaratlan dolgok. Ezért felesleges vita. Na puff! Hülye a kérdés és éredt pasasok kakaskodása. Bár lenyűgözött. Mosolyogtam rajta nagyon.
2022. szept. 18. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!