Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok, akik titokban beszélgettek itt! Nem féltek, hogy egyiknél akaratlanul is érzelmek alakulnak ki, akár komolyabb érzelmek is? Mit csináltok akkor? Volt már ilyen?
#19 Hogy lehet valaki ennyire korlátolt? :D
Esküszöm szórakoztatsz.
Akkor mégegyszer. Az, hogy valakit kedvelsz és szimpatikus, az chaten is kialakulhat. Ahhoz, hogy vonzódj is hozzá általában személyes találkozó is kell. Voltak esetek, amikor levelezésből lett szerelmes valaki, de ott valószínűleg voltak magánéleti gondok.
Az emberek nagy részének szar a házassága. Üdvözöllek a való világban.
A feleségedbe tudatosan szerettél bele? Nem csak vonzó/szimpatikus volt és meg akartad ismerni? Tudatosan kiválasztottad, hogy te őt fogod szeretni és ki is alakult a szerelem?
Az emberi érzelmek akaratlanul képződnek. Nem tudatosan leszel szerelmes, nem tudatosan undorodsz a körbeszart wc-től és nem tudatosan találod a világ megszebb babájának a saját gyerekedet.
Ha érdekel a szerelem kialakulása ajánlom a youtube-on a tanulom magam erről szóló videóit.
Annyiszor leírtad, hogy milyen csodás feleséged van, mintha muszáj lenne bizonygatni a boldog házasságod. Gondolom tudatosan emeled ki kommentről-kommentre. :) Megjegyzem évek óta vagyok boldog házasságban, de nem tartottam fontosnak kiemelni, mert a feleségemet otthon szeretem nem a gyakorin. :)
Érzelmek itteni beszélgetésből?
TIni rovat lejjebb.
A 2. kommentelőnek üzenem: olvassa el a kérdést a kulcsszó nem a véletlen, hanem a TITKOS BESZÉLGETÉS !!
ITT titkos beszélgetésekről van szó, és nem hobbyról és nem arról, hogy a számitógépet hogyan kell összeszerelni kérdésekről. Valószinűleg egy szexuális rovatra céloz, de válaszolhatna a kérdező is mielőtt itt egymás torkának esnek egyesek!
Akik házasként titkon beszélgetnek, bizonyára otthon nincsenek rendben a dolgok, különben ha rendben lenne, otthon beszélnék meg nem, és nem lennének itt a gyakorin pl a szexualisát rovatban esetleg....talán rossz rovatba került a kérdés nem?
Nyilvánvaló, hogy a női oldalról előbb alakul ki ilyen érzés, mint a férfi oldalról, a nők jobban érzelmesek a férfiak inkább racionális gondolkodók, tehát véletlenül nem alakul ki, mert mindkettő jelen van a felületen, tehát egyik keresi a másikat tudatalanul. Ahogy a vonzás müködik, a pólusok megtalálják egymást a fizika törvényének megfelelően.
Értjük tehát a lényeg a titkos beszélgetések /ok/ és nem a véletlen érzelmek, nem minegy, hogy melyik van először világos . Ok=OKOZAT
"Valószinűleg egy szexuális rovatra céloz"
Az még nem érzelem.
Nem kifejezetten szexuális témára gondoltam. Alakulnak itt mindenféle módon beszélgetések, amiből hosszabb levelezés kerekedik. Csak úgy unaloműzőként, egy-egy kérdés vagy válasz alapján kialakulva, szexuális tartalmú...Ez utóbbi akár lehet általános beszélgetéssel vegyített szexuális tartalom, de lehet ami nélkülöz mindenféle kommunikációt a szexualitáson kívül. Tehát nem gondoltam semmire. Mindössze egy hosszabbra alakult levelezésre amiről nem tud a házastárs.
És nem szerelem kialakulását kérdeztem, csak érzelmet. Én is azt vallom elvégre, a szerelemhez több kell mint írogatás. Viszont a másik gondolkodása, humora, stílusa...már írásban is lehet nagyon megkapó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!