Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át lettem verve?
Jövőre lesz 3 éve, hogy megnősültem.
Azért, mert úgy éreztem, egy az irány, ugyanazok a tervek, és a jövő.
A kapcsolatunk alatt mindig volt egy új mozgatórugó. Összeköltözés, új autó, közös ház.
1 éve költöztünk be az új lakásunkba. Azóta minden megváltozott. Mintha nem is a feleségemmel, hanem csak egy lakótárssal élnék együtt.
Nincs szex, nem tekint rám férfiként. Úgy tűnik, mintha elérte volna, amit akart és innentől csak elélünk egymás mellett.
Vagy valamiből túl sok volt.
Mindenesetre beszédes, hogy rögtön a saját elégedettségedet hozod fel, ebből gondolom, hogy ha nem élvezte, azt nem vetted észre, vagy nem akartad észrevenni, amíg csinálta.
Ha nem élvezte, akkor szóljon, mert senki se gondolatolvasó.
Tudtam, hogy ide fogunk kilyukadni.
Ha baja van a férfinek: "beszéltél már róla?"
Ha baja van a nőnek: "kérdezted már, róla?"
Minden ilyen jellegű kérdésből ez süt le.
A férfi a hibás mindig és mindenért. A nőnek semmit nem kell tenni a kapcsolat működéséért.
"Ha baja van a férfinek: "beszéltél már róla?"
Ha baja van a nőnek: "kérdezted már, róla?""
Bocs, de ez marhaság. Senki sem mondta, hogy te lennél a hibás, csak olyan nehezen tudom elképzelni, ahogy egy nő megjátssza a boldogat, csak azért, hogy legyen egy lakás, amiben lakik, hogy aztán egyik pillanatról a másikra. Eldobja a csávót, és éljen mellette. Lehet, naiv vagyok, meg nő sem vagyok, de azt gondolom, van valamilyen racionálisabb magyarázat is erre.
De az ég szerelmére, még jó, hogy a kommunikációt fogjuk ajánlani. Mit old meg, hogy VELÜNK kommunikálsz?
Akik itt tesznek fel kérdést a kapcsolatukról, azok többsége halálra van ítélve. Mert már az, hogy nem a páromhoz fordulok, megmutatja, milyen a kapcsolatunk.
Ha nem élvezte, szóljon... tehát te mosod kezeidet. Neked nem kell ismerned a nőt, ha baj van, szól. Amíg nem szól, de adja a puncit, addig minden oké, akármennyire unott fejet vág.
50# jaaj jólvan, csak tudod.. "néma gyereknek..."
Komolyan azt mondod, hogy kezeljük gyerekként a nőket (mondjuk nem is hülyeség, csak ki fogják kérni maguknak. És szerintem joggal) Hisz ők is ugyanúgy felnőtt emberek, ha valamivel elégedetlenek, akkor igenis szóljanak! Szóval megértem a kérdező aggályait.
DE én is azt mondom, hogy erről a pároddal kellene beszélned első sorban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!