Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak mit ad nektek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mit ad nektek hogy házasságban vagytok?

Figyelt kérdés

Férfiak akik önszántatokból házasodtatok, nektek mi pozitívumot adott az életetekhez hogy megházasodtatok?

-Megcsalni igy is megcsalhatnak, és meg is teszik.

-a gyereknek is csak egy válási procedúrát ad, ami jól tönkre tud tenni egy életet.

Miért éri meg ez nektek?

#Miért házasodtok
2021. nov. 26. 19:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
89%
Az én férjem azt mondta és 12 év után ma is azt mondja, hogy akit egy életre társának választ, az ne a barátnője legyen, hanem a felesége. A törvény, Isten és az emberek előtt. Ebben egyetértünk. Sokszor szóbakerül, hogy rengeteg erőt ad az a nehéz helyzetekben, hogy házasok vagyunk. És nem azért, mert nehéz elválni. Nem az. De nekünk, a férjemnek sok erőt ad. Ott a tudat, hogy ez egy komoly döntés, ami mellett kitartunk. Isten előtt tettünk fogadalmat és ő segít megtartani. Neki ezt jelenti.
2021. nov. 27. 18:07
 22/28 anonim ***** válasza:
8%

Isten előtt teszünk fogadalmat, miért nem a pap választ szét ha nem működik a házasság? Miért kell bíróságra járni? Egyébként a házasságban a két tanú minek?

Bohócnak?

2021. nov. 27. 18:24
 23/28 anonim ***** válasza:
47%
Isten, a törvény és az emberek előtt, nem figyeltél. Kívánom, hogy te is találd meg a társad.
2021. nov. 27. 19:24
 24/28 anonim ***** válasza:
53%

Egy ember válási esélye nem 67 százalék, hanem 50-50 vagy jól döntött vagy nem.

De neked nem kell megházasodni, nem kell megnyomorítanod a nejed meg a gyerekeid életét is.

2021. nov. 27. 19:44
 25/28 anonim ***** válasza:
39%

21/24

Köszönöm, hogy megerősítettél!

Megnyugtató, hogy léteznek még ilyen esetek

2021. nov. 27. 21:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

A 67%-ból hiba azt a következtetést levonni, hogy minden 100 házasságból 67 válással ér véget. Ez az adat ugyanis nem azt mutatja, hogy 100 házasságból hány ér véget válással, hanem hogy abban az évben hány házasságra hány válás jutott.

Tegyük fel, hogy a házasságkötések átlagos kora a 30 éves kor. Tegyük fel, hogy válni általában 40 éves kor körül szoktak. Innentől ha egy adott évben több 40 éves él, mint 30 éves, akkor máris megugrik a 100 házasságra eső válások száma. Tekintve, hogy a születések száma 1980 óta folyamatosan csökken, a jövőben várhatóan egyre csökken a 30 évesek részaránya az ennél idősebbekéhez képest, és ez 2010-ben már beindult.

Emellett egyre nagyobb azok aránya is, akik inkább élettársi kapcsolatban élnek, és ez is a 90-es évektől emelkedik, tehát ez megint torzítja a képet, mert megint csak a fiatalabbakra jellemző.

2021. nov. 27. 23:09
 27/28 A kérdező kommentje:
26. Humm ez egy korrekt ér. Köszi hogy leírtad. :)
2021. nov. 27. 23:13
 28/28 anonim ***** válasza:
88%

Együtt vagyok életem szerelmével aki viseli a vezetéknevemet, boldogok vagyunk együtt, szeretjük egymást, ő az aki hivatalosan, a törvény előtt is a családom, olyan család akit én magam választottam.

Mi 10 éve vagyunk házasok, és a mai napig úgy érzem életem legjobb döntése volt! 32F

2021. nov. 29. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!