Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit ad nektek hogy házasságban vagytok?
Férfiak akik önszántatokból házasodtatok, nektek mi pozitívumot adott az életetekhez hogy megházasodtatok?
-Megcsalni igy is megcsalhatnak, és meg is teszik.
-a gyereknek is csak egy válási procedúrát ad, ami jól tönkre tud tenni egy életet.
Miért éri meg ez nektek?
Egyszer olvastam egy könyvet, amiben az volt, hogy nem tanácsos akárkitől tanácsot kérni a házas életre (vagy párkapcsolatra?) vonatkozóan, amikor gond van, mert lehúznak. Na, te ilyen embernek tűnsz.
De azért kívánom neked, hogy rendbe jöjjön az életed. Persze azért tenni is kell, hogy ez megtörténjen.
16. Igen te vagy a 10ből a szerencsés 3 egyike.
Persze neked tők jó de nem mindenki ilyen szerencsés.
Kérdező, Te most a saját kiábrándultságodhoz keresel társakat? Vagy megerősítést? Tényleg sajnálom, hogy ilyen negatívan látod a házasságot, de hogyan lesz attól neked jobb, hogy azt bizonygatod, a házasság márpedig rossz, bukásra van ítélve és eleve minden úgy szar, ahogy van?
(tényleg érdekel milyen gondolatmenet van emögött)
Érdekelne, honnan vetted a 70%-os arányt, mert én még sehol nem láttam ennyire rossz válási statisztikát.
Én azért szerettem volna megházasodni, mert számomra és a szűk környezetem számára ez jól kifejezi a kapcsolat komolyságát. Szerintem ez a tapasztalatoktól és a személyes meggyőődéstől függ. Ha valakinek semmit nem jelent a házasság, az ne házasodjon. Ettől még lehetnek ugyanolyan komoly szándékai, mint a házasoknak.
Én nem hiszek benne, hogy a házasság ténye rontja el két ember egyébként jó kapcsolatát. Sokkal inkább az idő, a megszokás, a változó szerepek, növekvő stressz és a tenni nem akarás. Az idő előrehaladtával nehezebbé válik fenntartani a kapcsolatot, házasság ide vagy oda.
Azért is házasodtam meg, mert nem értem, miért ne tenném? Ha hosszútávon a párom mellett szeretnék maradni, mindenképpen szembe kell néznünk ezekkel a problémákkal. Ezen a házasság nem változtat. Vagy lépjek ki egy jól működő kapcsolatból egy olyan emberrel akit nagyon szeretek, és annyira passzolunk, hogy akár évtizedekig is lehetne a társam, csak mert lehet, hogy később majd elromlik? Válasszam a 100% szakítást a későbbi talán helyett? Kíváncsi vagyok kérdező, ha számodra a házasság ennyire elviselhetetlen, milyen alternatívát választanál helyette?
19. [link] 67% az kerekítve 70.
18. Egy párkapcsolatban nem képesek az emberek megülni a fenekükön, nemhogy egy házasságban 30 évig. Nekem már kétszer megcsalás miatt ért véget a kapcsolatom. És nem én vagyok az egyetlen a baráti körben aki igy járt.
Persze lehet mondani hogy a férfiak is, de ettől én nem fogok bízni a nőkben többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!