Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasok! Ti hogy oldjátok meg a kiadások fizetését?
Mi gondolkodtunk a közös számlán, de annyi macerával járt volna megszüntetni a bankszámlákat, nyitni újat, hogy inkább hagytuk, ahogy volt.
Nálunk éppen az fizet, akinek eszébe jut. A rezsit a férjem bankkártyájáról vonják, boltba meg felváltva megyünk. A gyerekeknek a ruházkodását én fizetem, mivel általában velem vásárolnak. Nem azért, mert így beszéltük meg, egyszerűen így alakult. De ha akarok venni magamnak egy új ruhát, nem kell engedélyt kérnem. A férjemnek meg úgy kell könyörögni, hogy vegyen már magának valamit, mert nagyon utál ruhát vásárolni. Én szoktam neki venni persze fehérneműt meg pólót, pulcsit, de amit fel kell próbálni, azt neki kéne megvenni. Hát, nem azon veszünk össze, hogy túl sok ruhát vesz magának!
Nagyobb kiadásokat természetesen megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!