Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ahol kevés a szex egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahol kevés a szex egy kapcsolatban ott mi kell egy nőnek amitől odaadóbb lenne?

Figyelt kérdés
Én pl. aktívan részt veszek a gyereknevelésben, a háztartási munkákban, tök normális vagyok józan életű vagyok mégis a házas életünk szinte nulla.
2021. nov. 9. 21:40
1 2 3
 21/27 Sunshinedoll ***** válasza:
94%

Ez egyénenként eltérő, de első körben azt mondanám, hogy nem kap elég elismerést vagy figyelmet. Az, hogy ezt szóban várja vagy gesztusokkal, az egyéni kérdés, van, akinek az jelenti a szeretetet, hogy elmosogatsz helyette, vagy más feladatot leveszel a válláról, de ez nem működik minden esetben, más meg dícsérő szavakra vágyik vagy közös időtöltésre, amit nem szakít meg az, hogy közben tévéztek, hanem csak egymásra figyeltek, másnak meg az, hogy ajándékokat kap mondjuk.

Aztán persze simán lehet, hogy csak eltérő a szexuális igényetek, egészségügyi okai is lehetnek annak, hogy valakinek pl. hirtelen drasztikusan megváltozik a libidója, vagy egyszerűen csak nem élvezi veled a szexet, és nem tudja, hogyan kommunikálja ezt le, így inkább kerüli a témát. De szerintem elsősorban én a fentiek között keresgélnék, illetve kérdezd meg a párod, hogy mit tudnál tenni annak érdekében, hogy vonzóbbnak találjon.

2021. nov. 10. 10:51
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az kell az aktív szexuális élethez, hogy élvezetes legyen. 12 éve vagyunk együtt, volt egy laposabb korszakunk, egyszerűen kissé uncsi volt a szex, egyikünk se nagyon tett bele energiát, így nem volt kedvem hozzá. De igazából úgy láttam, neki sem. Szexelgettünk azért hetente, de inkább csak ilyen "hogy azért legyen valami" szinten. Aztán a második gyerek születése után valami történt, nem tudom, hogy mi, de kb 2 hónapos volt a baba, mikor úgy hirtelen megjött a kedvem, és el is kezdtünk kreatívabbak lenni, kísérletezgetni. Sokkal jobb lett a szex minősége, jobban élveztük, így meg nyilván többet is akartuk mindketten. Az a gyerek azóta majdnem 3 éves, de szerintem többet szexelünk, mint mikor még nem volt egy sem :D
2021. nov. 10. 16:16
 23/27 anonim ***** válasza:
52%

Mondjuk, ha neki heti 3 elég, akkor tökmindegy, mit csinálsz, mert annál többre nem lesz igénye.

Ennyi a titok, de ezt tudtad, mielőtt elvetted.

2021. nov. 12. 08:22
 24/27 A kérdező kommentje:
#23. Mondjuk jó ha van havi 1, de amikor elvettem akkor meg napi szinten volt full extra. Csak ennyi a bibi.
2021. nov. 12. 08:26
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Na de mennyi idő telt el azóta? Nem mindegy, hogy a 25 éves libidójára hivatkozol 45 éves korában. Vagy öt éve házasodtatok, és még mindig csak 30.

Hogy mikor elvetted tele volt energiával, nem voltak gyerekek, most meg plusz 20 év, három gyerekkel.

2021. nov. 12. 09:20
 26/27 A kérdező kommentje:
13 év telt el 2 gyerek és +15kg.
2021. nov. 12. 09:37
 27/27 anonim ***** válasza:

Gyerek, munka, házimunka, gondolom nagyobb család...

Az a baj, hogy sok nő nem tud kikapcsolni a tennivalókból. Hogy más körül sem forognak a gondolataik, csak hogy mikor mit kell csinálni. Sok nővel beszélgetni sem lehet másról, csak hogy ki mit főzött, mivel takarít, meg ilyenek...

Meg kell tanulni kikapcsolni a teendőkből, és tudni élvezni, hogy más is van az életben.

Ha a te feleséged is ilyen típus, akkor próbálj neki segíteni megtanulni mással is foglalkozni, másra is gondolni mint az elfoglaltságok, teendők.

2021. nov. 12. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!