Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ahol kevés a szex egy kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ahol kevés a szex egy kapcsolatban ott mi kell egy nőnek amitől odaadóbb lenne?

Figyelt kérdés
Én pl. aktívan részt veszek a gyereknevelésben, a háztartási munkákban, tök normális vagyok józan életű vagyok mégis a házas életünk szinte nulla.
2021. nov. 9. 21:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
68%

kérdezd meg és hallgasd meg a válaszát

ezt ismételd, amíg nincs megoldás

2021. nov. 9. 22:28
 12/27 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem ez nagyjából minden nőre igaz, rám biztos.

Nekem akkor van kedvem szexelni, ha boldog vagyok és jó az életem.Mint ilyen, az otthoni körülményeket lehet kontrollálni, ha az otthonon kívülről jön a stressz, annak elviselésében támogatni, megértőnek lenni.

Fontos, hogy a párom is adjon a külsejére, tiszteljen, rendesen bánjon velem, bókoljon, igénylem a kisebb meglepetéseket, a szex nélküli fizikai kontaktust(ölelést, simogatást, masszírozást), a nevetést, szórakozást.

Ha egészségügyi problémám van, akkor sincs kedvem szexelni.

2021. nov. 9. 22:40
 13/27 anonim ***** válasza:
71%
Nálunk meg nő létemre nekem kell /kellene/ többször a szex. Heti egy megvan de szinte mindig én kezdemenyezek. Ezért nagyon utálom magam.Az az általános hogy a férfi megy le kutyaba, hogy a nő hajlandó legyen vele. Nálunk meg, talán 2 hétig is el lenne. Miért én kaptam ezt az Élettől?
2021. nov. 9. 23:36
 14/27 anonim ***** válasza:
41%
ezért mondják sok helyen a gyerek után te már csak második lehetsz vagy még 20 -dik is..
2021. nov. 10. 00:12
 15/27 anonim ***** válasza:
61%
Kérdezted, de mások véleménye kell. Mert nem válaszolt a kérdésedre?
2021. nov. 10. 03:10
 16/27 anonim ***** válasza:
18%
Egy ùj farok, a tiéd màr unalmas.
2021. nov. 10. 05:04
 17/27 anonim ***** válasza:
10%
3P
2021. nov. 10. 05:18
 18/27 anonim ***** válasza:
19%
Azoknak van igazuk, akik a 3P-t írják. Arra vágynak a nők egy kapcsolatban.
2021. nov. 10. 07:58
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

Én már le se írom ide is a véleményem, mert mindig lepontoznak.

Amúgy érdekes, hogy mi sokat vagyunk együtt a párommal, le is irtam hogy mi a titok nyitja és lepontoznak folyamatosan.

2021. nov. 10. 08:18
 20/27 A kérdező kommentje:
Melyik vélemény volt a tied?
2021. nov. 10. 08:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!