Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jegygyűrűtök mindig rajtatok van, vagy otthon/bizonyos munkákhoz, esetleg éjjelre leveszitek?
Figyelt kérdés
Természetesen olyanokhoz szól a kérdés, akik általában viselik, nem évente 1x veszik fel, vagy annyiszor se.2021. nov. 5. 21:07
11/65 anonim válasza:
prosti, szerető esetében nincs.
12/65 anonim válasza:
En csak azert nem veszem le, mert nagyon vekony a kezem, es meg a kismeretu gyuru is kicsit lotyog, de ahhoz, hogy atmenjen a butyok reszen, nem mertem volna kisebbet valasztani. Igy nem esik le, de nem erzem, es nem ragad be a szappan alatta.
13/65 anonim válasza:
Éjszakára leveszem és fürdés közben.
14/65 anonim válasza:
Soha nem hordtam sem a kisérő, sem a jegygyűrűm.
15/65 anonim válasza:
Én már nem hordom. Munkám miatt sem, neg untam folyton le/fel húzogatni. Beraktam a szekrénybe. Meg egyszer pakoltunk egy hűtőt, ott meghorzsolódott. Na akkor döntöttem el, hogy inkább nem hordom. Meg már amúgy se hordanám.
17/65 anonim válasza:
Nekem még csak eljegyzési gyűrűm volt, mert aztán szakítottunk - én levettem fürdéshez (nehogy a víz károsítsa - kicsit paranoiás voltam) és alváshoz (féltem attól, hogy esetleg lejön az ujjamról és lenyelem... elég alaptalan félelem volt, mert nem volt annyira bő, de attól még paráztam tőle).
18/65 anonim válasza:
Soha nem hordom, és a férjem sem. Egyszer elakadt a kilincsben, majdnem letépte az ujjam, azóta nem hordom. A férjem meg látott olyan embert, akinek hiányzott a középső ujja, mert beleakadt valami gépbe, és kitépte neki. Köszi, de nem. A szerelem, meg a hűség nem ezen múlik.
19/65 anonim válasza:
Csak akkor veszem le, ha tésztát gyúrok.
20/65 anonim válasza:
Mindig rajtam van, sőt, h időnként leveszem, pl mert olyan munkát csinálok, akkor észreveszem, hogy hiányzik az ujjamról. A feleségem is mindig hordja. 44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!