Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változó kor, az a bizonyos 45 - 55 éves kor, és annak kihívásairól, hogyan éltétek meg , hogyan zajlott le nálatok a változó kori időszakotok ?
Mi változott, hogyan és mivé változott?
Változott a szex, annak minősége, mennyisége?
Esetleg a változókor azt hozta magával, hogy megszűntek a szexuális együttlétek a házastársatokkal?
Vagy az elválás lett a változókor hozadéka?
Több és jobbak lettek a szexuális együttlétek?
Most hol tart a kapcsolatotok minősége, jobb lett vagy rosszabb a változókor kihatásai miatt?
Változó korban tudnak furcsa jelenségek felszínre törni.
Várom a többiek válaszait is !
Kíváncsian várom a Hölgyek, Asszonyok, megélt, átélt történeteit is !
Nejem most kezdte a klimaxolást. Hol fázik, hol melege van, hol álmos, hol pörög mint egy duracell nyuszi...
A szexben neki speciel pont hogy nőtt az étvágya, az elmúlt 30 évben nekem volt nagyobb a libidóm (volt hogy sokkal), most meg ő akarna folyton szexelni... (és már én kevésbé).
Szóval kihívásokkal teli időszak, de az ember sokat kibír...
Én másodszor vagyok abban az élethelyzetben, hogy komolyan megfordult a fejemben a babavállalás. (Először 43 évesen.)
Most 47 éves vagyok - és nagyobb sikereim vannak a férfi ismerőseimnél, mint azt valaha el tudtam volna képzelni.
Második olyan "bontakozófélben lévő szerelem", ahol éppen tegnap kezdtem vágyni a gyermekre. De már túlontúl késő - még az örökbefogadáshoz is.
A 43 éves kori vonzalom nem tudott beteljesedni vegyes okoknál fogva. De az a szerencsétlen férfi többször is megpróbálkozott közeledni felém. Csak éppen végül sehogy nem illettünk össze.
36 éves koromban kezdődött volna az első "igazi", de ott meg a hivatali okok tartottak vissza. Római katolikus pap lett volna az illető - ott még gyerekvállaláson nem tudtam gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!