Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szex-szel zsarol?
A férjemmel 2 éve vagyunk házasok, eddig minden rendben volt , de elkezdett féltékenykedni, de nem volt alapja. Sokszor fenyegetett, és durva volt velem, megszorította a kezem , kiabált stb.
Nem akartam elhagyni, csak egy kis térre volt szükségem, egyedül akartam lenni, és az utóbbi időben volt, hogy a másik szobában vagy a nappaliban aludtam.
Amikor közeledett felém , vagy akart valamit ,mindíg kihátráltam. Ez így ment egy ideig, aztán azt mondta, hogy a felesége vagyok és mellette kell aludnom, illetve ha nem fekszek le vele magamtól akkor majd lefektet erőből.
Tudom kötelességem lenne a feleségeként vele lennem, de csak egy kis nyugalmat szerettem volna mert már így is állandóan féltékenykedett.
Igaza van? Vagy mit kène tennem?
Csak idejott hisztizni ahelyett h válna. Hisztizik rinyal.
Valjon el. Kesz pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!