Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem szex-szel zsarol?
A férjemmel 2 éve vagyunk házasok, eddig minden rendben volt , de elkezdett féltékenykedni, de nem volt alapja. Sokszor fenyegetett, és durva volt velem, megszorította a kezem , kiabált stb.
Nem akartam elhagyni, csak egy kis térre volt szükségem, egyedül akartam lenni, és az utóbbi időben volt, hogy a másik szobában vagy a nappaliban aludtam.
Amikor közeledett felém , vagy akart valamit ,mindíg kihátráltam. Ez így ment egy ideig, aztán azt mondta, hogy a felesége vagyok és mellette kell aludnom, illetve ha nem fekszek le vele magamtól akkor majd lefektet erőből.
Tudom kötelességem lenne a feleségeként vele lennem, de csak egy kis nyugalmat szerettem volna mert már így is állandóan féltékenykedett.
Igaza van? Vagy mit kène tennem?
Mifaxom??? Ez nem zsarolás, hanem egy erőszakos, agresszív figura a férjed. Ma "csak" a karod szorítja meg és "csak" ordibál, fenyeget, holnap már a fogaid veri ki, holnapután meg agyonver majd valamelyik vita hevében mert te biz' a tulajdona vagy és "azt csinálod amit mondok".
A férj agyonverte a feleségét típusú bűnügyi történetek pont így szoktak kezdődni.
Na álljon meg a menet, nehogy már azt állítsa bárki, hogy az aki ordibál, szorongatja az ember karját, megfélemlít annyira marhára vonzó barkiben is s szívesen akarna ilyennel lefeküdni!
Értem én 0%os, hogy minden kérdés alatt játszod az eszed de vannak határok is.
Köv felvonásból megírtam neked a gyk kérdést, hogy ne fáradj:
A férjemmel két éve vagyunk házasok, de megcsal. Nem értem miééért. Gonosz férfiak. Brühühü.
Ne haragudj de két év után térre van szükséged és nem akarsz vele egy ágyban lenni?
Te olvasod amít írsz?Mond mit érzel iránta? Mikor kezdte a féltékeny kérdést mióta finoman fogalmazva elszigetelted magad vagy elötte.
Mindenesetre róla is sokat mond a dúrvaság és az erőszak gondolata.
Nem érzi ilyenkor ocsmánynak magát,?Nem vagy a tulajdona.
Tartok tőle nem vagytok a.házasságotokba a helyzet magaslatán.
A szexel te zsarolod őt.Ő meg a az erőszakkal probàl mint egy (gorilla döngeti a mellét) neked esni
Mit akartok elérni?
Istenem mar.....
NEM fogja megeroszakolni a mostani feleseget!!! LESZ egy uj masik felesege akivel mukodik es majd a sajat kedvuk szerint csinaljak! Azaz a kutya se akarja megeroszakolni a kerdezot jesszus. Nemcsak nala van P|ñæ !! Majd lesz uj feleseg es azzal csinalja.
Mit kell ezen ennyit porognie a kerdezonek?? Meg nektek itt.
Ha nem mukodik nem mukodik.
Lesz uj nő. Ennyi.
Akkor ne itt rinyaljon. Valjon el tole. Koltozzon el.
Mi olyan Q nehez ezen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!