Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy sikeres, gazdag férfi 90% hogy meg fogja csalni a feleségét?
Esküvő előtti napon is megcsaltam a feleségem, az akkori szeretőmmel.
A feleségemet azért vettem el, hogy legyen mellettem egy nő, aki mos főz takarít, néha ellehet menni vele moziba vacsorázni,szórakozni.
Szexelni pedig mindig tartottam szeretőt.
Nem biztos.
A megcsalások jelentős része prostikkal történik, arra meg a szegény/átlag férfi is összeszedhet pénzt.
Plusz személy szerint jobban bíznék egy sikeres férfiban, aki hozzászokott már a nők jelenlétéhez az életében, mint egy sikertelenebben, akinek óriási ego löket, ha egy nő csak úgy flörtölni kezd vele.
Semmi köze a félrelépésnek az anyagi helyzethez, illetve csak egyvalami... A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség. Akinek k.rva sok pénze van annak könnyebben nyílhatlak a lehetőségek HA már a szándék megvan (rámozdulnak a golddiggerek, vagy elmegy prostizni).
Viszont még mindig ott a másik tényező: szándék is kell hozzá. S attól hogy valakinek jól megy a sora, ha egy boldog párkapcsolatban van még egyáltalán nem biztos hogy félre akar kúrni. Elég sok sikeres, jól menő embert ismerek akiknek eszük ágában sincs félrekefélni holott felajánlkozó bőven lenne a közelükben.
Igen.
1.: Van miből és mikor csajoznia.
2.: Ápolt, jól öltözött, csinos nők között van.
3.: HA, okos a csaja, az úgysem "veszi észre", mert jobb a BMW, mint a BKV
"jobb a BMW, mint a BKV"
Annak aki szeret a dugóban állni, persze. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!