Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 éve dolgozom és 2 millió forintot tudtam összespórolni. A barátom valószínűleg meg fog kérni hamarosan. Ennyi pénz elég ahhoz, hogy én is bele tudjak adni valamit a közös jövőnkbe?
Értem, így azt tudom tanácsolni hogy ne gyárts problémát oda, ahol nincs. :)
11: ne legyel mar ilyen ertetlen.
egy csomo embernek semmi egzisztanciaja nincs 40-50 eves korara, rengeteg olyat tudok, akik alberlerben elnek kb honaprol honapra es minden vagyonuk egy kozepszar hasznalt auto meg egy-ket butor. ne csinaljunk mar ugy, mintha 50 eves korara mindenki sajat hazban elne nagy autoval. raadasul soknak ez a baromi nagy egzisztencia onnan jon, hogy meghaltak a szulok es megorokli a hazat, ennyi, de amugy meg 1 millat se tudott egyben osszerakni soha az eletben.
ezert mondom, hogy ennyi idosen 2 m megtakaritas eleg sovanyka, de pl 25 evesen eleg korrekt. valoszinu te 25 evesen is netto 6-7 ezrejet kerestel palyakezdokent es 2 m neked semmi, ha ilyen nagy mellennyel beszelsz, de nem ez az altalanos.
#15: te vagy ertetlen
Azt mondtam h 50re a legtobb embernek vagy mar megvan az egzisztenciaja, vagy mar soha nem is lesz meg, mivel durvan szetnyilt a tarsadalmi ollo. Az orokseg pedig teljesen valid megallapitas.
Ezzel egyutt en azt mondom, hogy ha a kiscsajnak van 2 milla megtakaritasa, meg egy jol kereso nemetben dolgozo pasija, akkor tlejesen felesleges az osszes penzert az eskuvore szornia.
Szerintem nincs miért aggódnod és nem kell úgy érezned, hogy nem járulsz hozzá a közös életetekhez, a közös jövőtökhöz. Pályakezdő vagy. Ahhoz képest szép összeget félretettél. Sokaknak, akik itt lehúznak téged, évtizedek alatt sem sikerült.
Ha a jövendőbelidnek meg jobb fizetése van, akkor hurrá. Házasságban főleg nem kell kiszámolni, ki hány ft-ot vagy eur-t hoz haza per hó. Nyilván tudatában van az anyagi viszonyaidnak.
Sok boldogságot nektek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!