Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségnek juttatás mert a férj külföldön dolgozik?
A férj és a feleség is magyar állampolgár. A feleség itt dolgozik Magyarországon, és neveli a 3 gyereket. A férj külföldön dolgozik hétköznap és csak hétvégén jár haza. Lehetséges, hogy a feleség ez miatt juttatást kapjon? Mert ilyet életembe nem hallottam.
Próbáltam neten megnézni de ott csak úgy adta ki h elvált nő kap "tartásdíjat", vagy ha külföldi állampolgárról van szó.
(Csak mert valaki mondta nekem ezt, de már ott is néztem, hogy ilyen van?)
A házasság eleve vagyonkozosseg. Ergo a te meg az ő penze az a család penze. Mint kb egy egyesület ugy kell nézni jogilag.
Ergo max akkor fizethetnél a felesegednek ha te mint cég alkalmazod őt. Akkor se te fizetsz amugy hanem a cég, de mindegy.
marmint az allamtol? vagy a ferjtol kotelezoen?
nincs ilyen szerencsere, ez az o dontesuk volt, senki nem kenyszeritette apucit, h kuldoldon dolgozzon. a penzert teszi nyilvan.
Remélem, nem az államtól, azaz az adófizetőktől, azaz pl. tőlem várod???
HA, esetleg, van ilyen, én holnaptól inkább full feketén melózok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!