Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszahozni a tüzet a kapcsolatba? Hogy újra azt érezzem hogy odáig van, megőrül értem, mint az elején?
Szeretjük egymást a férjemmel, van két szép gyönyörű gyermekünk.(1,4 évesek )Vannak súrlódások, viták, gondok, örömök, mint mindenhol. Heti szinten 2x biztosan szexelünk, néha többször is.
Viszont sokszor érzem, hogy már csak anya-apa vagyunk. Jó sokszor mondja hogy szexi vagyok, meg hogy csinos vagyok. De ritkábban érzem, hogy úgy mondjam odáig lenne értem, megőrjíteném mint a kapcsolat elején. Úgy nézzen rám mintha újra kamaszok lennénk. Lehet hogy hülyeség. Nem állandóan szeretném ezt érezni, csak néha néha.
Tudnátok tanácsot adni hogyan lehetne kicsit beizzítani a tüzet? Mit tehetnék/nk? Köszönöm szépen. 31 N
Köszönöm a válaszokst.nem kergetek hiú ábrándokat tudom h ez kb mint egy hullámvasút van jobb rosszabb periódus is. Csak ötleteket vártam hogy mivel lehetne jobb mert én most picit ötlet nélkül vagyok. Tudom hogy nem lesz olyan mint az elején csak némi izgalomra vágytam volna. De ez miatt nem megyek el máshoz sőt ha elmennék v ő utána nem akarnék vele lenni, ő se velem. Pusztán ötletekre gondoltam hogy egy férfi figyelmét mivel tudom magamra felhivni. Azon kívül amiket eddig bevetettem. Hátha másnak van olyan ötlete amit mi eddig nme próbáltunk.
A hétköznapi életben átlagos vagyok. Nem melegítős slampos.
Leggingst, feszülős felső, felkötött haj. Smink nélkül persze olyan átlagos viselet. De így is szexinek tart. Mert mondja. De az tény hogy ha megyünk valahova és smink szép ruha akkor úgy megnéz.
Igazából érdekes dolgokat írtatok. Köszi szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!