Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám visszahozni a tüzet a kapcsolatba? Hogy újra azt érezzem hogy odáig van, megőrül értem, mint az elején?
Szeretjük egymást a férjemmel, van két szép gyönyörű gyermekünk.(1,4 évesek )Vannak súrlódások, viták, gondok, örömök, mint mindenhol. Heti szinten 2x biztosan szexelünk, néha többször is.
Viszont sokszor érzem, hogy már csak anya-apa vagyunk. Jó sokszor mondja hogy szexi vagyok, meg hogy csinos vagyok. De ritkábban érzem, hogy úgy mondjam odáig lenne értem, megőrjíteném mint a kapcsolat elején. Úgy nézzen rám mintha újra kamaszok lennénk. Lehet hogy hülyeség. Nem állandóan szeretném ezt érezni, csak néha néha.
Tudnátok tanácsot adni hogyan lehetne kicsit beizzítani a tüzet? Mit tehetnék/nk? Köszönöm szépen. 31 N
Tanácsot nem tudok de mint tapasztalat:
Páromban akkor jön vissza a kezdeti tűz csak, amikor vagy balhezunk ugy, hogy majdnem szakítunk, aztan kezdődik a hiányérzése, vagy amikor féltékeny lesz es beképzel magának engem mint vmi qurvás r.bancot, akinek kell a Férfi.
Nem értem azt hogy miért kell a ffiaknak állandóan "hódítani",vagy "Versengeni", vadászni ahhoz, hogy legyen bennük tűz.
Mert ha nyugi van és kéznél a nő, akkor meg átmennek olyan semmilyenbe sőt, a szexet de simán az intimitást, a másikkal a törődést is képesek kerülni.
Itt írta az egyik ffi hogy ő nehezen kapta meg a nőjét, de még hiába is vette el mégis azt érzi hogy nem az "övé"a felesége (mert tudja hogy simán el lenne nélkule is a nő),na ő meg folyamatosan szerelmes meg akarja a feleségét.
Mindig az kell csak meg az az izgi meg akkor van tűz, míg "megszerezni",hóditani kell csak:(
Azért kovetemba kérdést tippekhez
Persze, neked minden is kell. Legyen gyerek meg élethosszig tartó szerelem, de közben legyen is meg az a lángolás, mint tinikorodban. 😃
Más nem kell? Esetleg örök élet és ingyen sör?
Elmondom hogy lehet beizzítani a tüzet. Keress egy szeretőt akibe bele tudsz szeretni aztán egy ideig vele is érezni fogod a tüzet, aztán vele is elmúlik ugyanúgy.
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem akarok 7/7 nap boldogságot mert alapból is boldogok vagyunk, csak egy kis izgalmat akartam vinni a mindennapokba, mint az elején. Úgy gondolom ettől nem vagyok rossz. Soha nem mennék el máshoz mert imádom a férjem.
Én is a kettesben töltött időben látom a megoldást.
Ő is érdekes sokkal túlfűtöttebb szexuálisan egy vita után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!