Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nő gondolhat más férfira?
Ne legyünk állszentek, olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik már évek óta (4év+) együtt vannak a párjukkal.
Tudom, ha nem jön lehetőség, könnyű hűségesnek maradni, könnyű nem gondolni másra. De mi van, ha jönnek a nagyszerűbbnél nagyszerűbb jelentkezők, pl. Érzelmi és fizikai síkon is full egymásra lennénk hangolódva... Nem volt koztunk semmi, de felmerült bennem, hogy ez vajon más nőknél is előfordul? Ilyen esetben egy párkapcsolatot lehet hogy lezártam volna annó. Viszont ez már házasság.
Nem.
Mi 12. éve vagyunk együtt. Többször lett volna lehetőségem akár megcsalásra is, de soha nem néztem a másik nemre maximum barátként. Hiába voltak olyan emberek, akiknek a közeledését simán viszonoztam volna, HA szingli vagyok, mégsem tettem, mivel párom vsn, házas vagyok.
A páromnál ugyanez a helyzet.
Ha igazán szeretitek egymást, akkor a világ legkönnyebb dolga hűségesnek lenni.
Ha nincs meg az az érzelmi kötődés, ami ehhez kell, és még értékrended sincs, ami megakadályozza, hogy nem csalod meg azt akivel együtt vagy, akkor elvisz kb az 1. jöttment aki az utadba kerül.
Szia!
6 éve vagyunk együtt. Soha nem csaltam meg, de fejben épp kilengek. Ez annyiban nyilvánul meg, hogy gondolok egy másik férfira, a fejemben megszuletik a de jó lenne ölelni, csókolni érzés, de itt be is húzom a féket, pedig lenne esélyem nála, de tisztelem és szeretem a férjem.
Aki azt mondja soha nem gondolt másra hazudik
32/N
13. " Aki azt mondja soha nem gondolt másra hazudik"
Mondja ezt az aki magából indul ki.
Képzeld nem tetszett más, mióta a párommal vagyok. Ez nem valami extra csoda, egyszerűen olyan emberrel vagyok együtt aki minden szempontból a másik felem, a mindenem. Kölcsönös a szerelem , a külső vonzalom, a belső összhang satöbbi.
Nem vagyok már fiatal, de nem találkoztam olyannal eddigi életemben aki nála jobban néz ki, nála kedvesebb, vonzóbb, okosabb stb stb lenne.
De majd megêrted te is, ha megtalálod majd azt az EGYET, aki mellett tényleg senki más nem êrdekel majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!