Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Legrégibb mesterséget űző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legrégibb mesterséget űző nők. Mire gondolhat?

Figyelt kérdés

Nem megalázó.

Társkeresőn nyáron összefutottam egy nővel.

Telefonon beszéltünk. Mondtam elmegyek hozzá 160 kilométere egy randevúra.

Mondta inkább ő jön de szálljak be a költségébe. Kiderült fizetős. 150.000-et akart. (Nem volt semmi action) Adtam neki egy huszast és kidobtam.

A héten felhívott, hogy jön hozzám. Nem volt kedvem beszélgetni. Tiltottam a számát. Ilyenkor mire gondolhat?

Ennyire xar a piac? Bevett szokás normál társkeresőn kuncsaftot keresni?

2021. szept. 7. 09:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
98%
150.000?????
2021. szept. 7. 09:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem elírás.
2021. szept. 7. 09:53
 3/11 anonim ***** válasza:
97%
de te meg miért adtál neki egy húszast a semmire?
2021. szept. 7. 10:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Lakásomra jött, hogy majd elmegyünk valahová. Azt mondta nincs pénze hazamenni. Azt akartam minnél előbb elhúzzon. A kérdés viszont az volt: " Bevett szokás normál társkeresőn kuncsaftot keresni?" Ilyenbe még nem futottam.
2021. szept. 7. 10:13
 5/11 anonim ***** válasza:
97%
a kérdésre a válasz pedig igen, viszonylag gyakori
2021. szept. 7. 10:21
 6/11 FoxtrotLidérc ***** válasza:
96%
Hááá! Anno egyik barátommal nézegettük a társkeresőt, mint olyat. Egyszer csak jön egy üzenet neki: "Ugye szeretnéd, hogy a számmal kényeztessem a kukidat? XD" A barátom válasza ez volt: "Mennyi az annyi?" Kiderült a tarifa, de gyanúsan olcsó volt. Barátom offolta is.
2021. szept. 7. 10:47
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Nő vagyok, pasik meg társkeresőn ajánlgatják a szexet, hogy fizetnek a társaságért. Vagy csak szex nélkül. Minden van.

De minek adtál neki egy húszast? Elég ostoba vagy hogy elhiszed nincs pénze. Lehúzott, majd elhúzott.

Most is ezt akarja. Lehúzni és elhúzni. Mi mást úgy mégis?

2021. szept. 7. 11:10
 8/11 A kérdező kommentje:

7-es

Letiltottam a számát. Ennyire rosszul mehet a piac, hogy telefon marketinggel nyomul annál aki kidobta?

2021. szept. 7. 11:19
 9/11 anonim ***** válasza:
95%
Tul galans voltal. En tenyleg max utikoltsegbe szalltam volna be, ha elotte nem jelezte, hogy fizetos. A 150 ezer meg pofatlanul magas..egesz napot szamolt?
2021. szept. 7. 12:24
 10/11 anonim ***** válasza:
95%

hát figyelj, ingyen adtál neki egy húszast, máshol ezért 2 óráig szopnia kell

még jó hogy téged hív fel először

2021. szept. 7. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!